mynewspapers.net

Hur steka en Rib Eye SteakRIB eye steak skärs från den samma delen av nötkött som prime rib steken. Merparten av tiden biffarna grillas eller pan Halstrad och färdig i ugnen. Om du vill grilla en entrecôte biff, be slaktaren för en biff minst 2 inches tjock. Det är stor nog att tjäna två till tre personer. RIB eye biffar får benfria eller har benet kvar i. Vissa kockar anser ben nedskärningar är mer smakrik.

Instruktioner

• Fastställa biff på skärbräda. Peta ett hål i köttet med en kniv men inte punkteras biff hela vägen. Saker en vitlök flisa ner i hålet så det begravas i köttet. På så sätt vitlök kommer inte att bränna samtidigt rostning. Peta sex eller sju fler hål och grejer med vitlök.

• Kombinera örter och hacka fint. Tryck på örter på biff på alla sidor.

• Ställ steken i långpanna så står det på slutet. Med andra ord är den smala änden på långpanna och inte platt bred sida. Den varma luften kommer att steka biff stället det ånga i sin egen juice när det platt. Du kan behöva bollen upp lite aluminiumfolie och använda bollar för att steken hålla sig upprätt. Detta är ytterligare en anledning att ha steken skära minst 2 inches tjock. Tjockare biffar har mindre problem stanna upprätt än tunna biffar.

• Plats i en förvärmd 260C ugn. Sänk värmen direkt till 176C. Rostbiff på 10 minuter per pund för sällsynta kött. Använda en köttermometer i köttet så att köttet är gjort för att passa dig. Termometern bör inte röra benet--om sådan finns. Ta bort från ugnen när temperaturen är några grader under din önskade graden av doneness. Köttet fortsätter att laga efter är det ur ugnen.

• Ta bort en av vitlöksklyftorna med spetsen på en kniv. Om det är mört och du verkligen gillar smaken av vitlök låt kvar klyftorna i köttet. Om vitlöken är fortfarande på den råa sidan och det kan bero på den korta stekheta tid, ta bort dem alla. Smak av vitlök kommer fortfarande vara kvar i köttet.