mynewspapers.net

Hur ställer jag in min iPhone att vibrera bara?

Hur ställer jag in min iPhone att vibrera bara?


Har din iPhone ringer mitt i ett möte eller en presentation kan vara pinsamt, särskilt om du har en ringsignal som skulle förvåna dina kollegor eller publik. Eller, du kan vara oavsiktligt oförskämd med din iPhone genom att störa någon annans presentation eller stör filmen du tittar på i en fullsatt teater. Ett samtal är inte den enda anledningen till din iPhone kommer att bullra. Ställa in din iPhone vibrera kommer att dämpa dess ljud, oavsett text eller push märker du kan få.

Instruktioner

Hur du ställer in min iPhone att vibrera

• Knacka på din iPhone "Inställning" ikon, en med grå, överlappande kugghjul. Tryck på "Ljud" alternativ.

• Borsta fingret över alternativet "Vibrera" i både den "tyst" och avsnittet "Ring" så att blå "På" och inte grå "Off" visas när du är klar. Det är viktigt att sätta båda till "Vibrera." Om du drar volymreglaget hela vägen till vänster så att din ringsignal är knappt hörbar men du kan fortfarande höra maskinskrivning ljudet medan du använder iPhone, kommer det att vibrera när du får ett samtal. Om telefonen är i fickan, kommer att vibrationer vara det enda sättet du vet att ett samtal är tillgängliga.

• Flick växeln på den övre vänstra sidan av din iPhone när du vill ställa in din iPhone till "Tyst." När det är på "Silent", syns en liten röd prick. Om din iPhone skärmen är på när du byter det till "Tyst", visas en klocka med en diagonal linje genom den i mitten av skärmen.