mynewspapers.net

Hur ställer jag in en gratis FTP-plats?



Använd FTP-webbplatser lagra och dela filer av alla format. Dessa filer skickas till online-servrar, som fungerar som en lagringsutrymme. Filerna kan nås distans via en spindelväv-baserat eller stationär klient för att ladda ner, ladda upp eller filen förändring. FTP-platser kan också erbjuda olika säkerhetsnivåer, och ytterligare behörigheter för flera användare. Det finns många gratis FTP-platser tillgängliga för dina specifika behov. Oavsett om du är en affärsman som samarbetar med kollegor eller en musiker dela ditt arbete, bör användarvänliga gränssnitt och funktioner inrätta en FTP-plats och dela filer enkelt.

Instruktioner

Hur ställer jag in en gratis FTP-plats?



Granska gratis FTP-webbplatser, Box.net, FTPLive.com och YOUSENDit.com att avgöra som har funktioner som uppfyller dina behov. Välj FTP-platsen, och påbörjar registreringsprocessen.



Anmälan för en gratis web FTP-tjänsten genom att skriva in din grundläggande information och välja ett användarnamn och lösenord. En e-postadress krävs troligen att aktivera ditt konto. Bekräfta din e-postadress och logga in på ditt FTP-konto.



Justera inställningarna för kontot om du vill aktivera eller inaktivera konto anmälningar. Ställa upp och hämta inställningar. Skapa kontotillgång för andra användare om du samarbetar, eller om du öppnar FTP-platsen själv från flera datorer.



Överföra filer från din dator till FTP-servern. De flesta FTP-gränssnitt har en gemensam design som tillåter dig att se filerna på datorn tillsammans med filerna på FTP-servern. Helt enkelt välja och överföra eller dra och släpp filer från datorn och in i lagringsmappar i din FTP-plats.



Kopiera, ta bort och ändra filer på FTP-platsen med din gränssnitt. Du kan också ladda ner filer själv och skicka data överför golfbanan till andra.