mynewspapers.net

Hur spåra flyg i realtid

Hur spåra flyg i realtid


Flera webbplatser spåra status för flyg. Att veta om ett flyg är försenat är viktig information om du planerar att fånga en flygning. Känna en flygets ankomst status är viktigt om du ska hämta någon från flygplatsen. Om du har tillgång till Internet, tar det bara några minuter att hitta den information du behöver.

Instruktioner

• Välj en av flight tracking webbplatser, medvetna flyg eller flyg statistik, att spåra flyg realtidsstatus.

• Ange flightnummer i tomt bredvid "Flight/Tail #" på flyg medveten eller under fliken "Av Flight" på flyg statistik. Om du inte vet flygnumret, söka efter flygning med avgångs- och ankomsttider destinationer. På flyg medveten, klicka på länken "Vet inte flightnummer?" skriver i den önskade Flygplatsinformation. Klicka på fliken "av Airport" eller "Av rutt" på Flight Stats, och fyll i den begärda informationen. Klicka på sökknappen att fortsätta.

• Leta efter rätt flyg från en lista av flygningar som matchade dina sökkriterier. Klicka på flyg till se mer detaljerad statusinformation. Om du skrivit i flightnummer i steg 2, kommer du direkt att tas till denna flygning statusinformation. På båda spårning webbplatser se du avgångs-och ankomsttider samt en karta med den exakta platsen för klassen om det är på väg till sin destination.