mynewspapers.net

Hur spåra ett paket utan ett spårningsnummer

Hur spåra ett paket utan ett spårningsnummer


Det finns flera sätt att spåra ett paket om du inte har ett spårningsnummer för din försändelse. Du måste känna till transportören som hanterar transporten. Om du är mottagaren av paketet, kontakta avsändaren att ta reda på vad transportören hanterar leverans. De flesta flygbolag har online verktyg tillgängliga för att hjälpa till att spåra paket.

Instruktioner

• Kontrollera status för din UPS-sändning med en referens. När du förbereder en utleverans, kan en referens noteras på fraktetiketten. En referens kan vara ett inköpsordernummer, kundens namn eller identifierande information. Den UPS webbplatsen har ett online-verktyg tillgängliga för att spåra paket med hänvisning.

• Spåra dina UPS-paket med Quantum View. Quantum View är en tjänst som UPS-kontoinnehavare. Det finns ingen anledning att ha ett spårningsnummer om du använder denna tjänst. Alla utgående och inkommande transporter kan spåras genom Quantum View. Du kan också registrera dig för automatisk e-post att hålla dig informerad om statusen för din försändelse.

• Kontakta företaget som förberett transporten. Många företag kan spåra ett paket för dig.

• Spåra din FedEx försändelse med en dörr märkesnummer. Om du har missat en leverans och en tagg är kvar på din dörr, bör en som börjar med "DT" på etiketten. Transporter kan spåras på FedEx webbplats med hjälp av detta nummer.

• Forskning en FedEx transport med en referens. Referenser tilldelas i paketet från avsändaren. Referenser kan vara ordernummer, kundens namn eller annan identifierande information avsändaren väljer. Spåra med hänvisning med eller utan ett FedEx-konto.

• Kontakta FedEx på 1-800-GoFedEx. Service tekniker är tillgängliga för att hjälpa dig att spåra ditt paket.