mynewspapers.net

Hur som värd för en mottagning för förnyelse av bröllop löften

Hur som värd för en mottagning för förnyelse av bröllop löften


Förnyelse av bröllop löften är en joyous tillfälle som det lyckliga paret kommer att vilja fira med vänner och familj. Om du som vuxen barn till paret eller bara en nära familjemedlem eller vän, finns det många idéer för hosting en mottagning för de förnyar sina löften. Tänk på hur utarbeta eller enkel du vill i receptionen och ta hjälp av andra människor att planera ett underbart mottagande.

Mötesplats

Om du kastar i receptionen på ditt hem och det är på sommaren, överväga att kasta festen i din bakgård. Hyra ett tält för tillfället från en part planering företag och få dem sätta upp det i din bakgård. Du kan också köpa ett tält canopy från lokala lågprisvaruhus att ställa in själv. Hyra rundabordskonferenserna och massor av stolar för tillfället och har dem kommit till ditt hus kvällen innan händelsen.

Mat och dryck

Du kanske vill behålla tjänster av en bartender eller att skära kostnader, har flera vänner spelar värd och tenderar bar för gästerna. Ställ in en bartender register och köpa ett urval av drycker, som kan vara antingen alkoholhaltiga eller alkoholfria, beroende på önskemål av par. Servera en buffé med mat och satt upp buffé på bord där gästerna serverar sig själva. Detta kan antingen tillgodoses eller du kan ha vänner och familj få smårätter och du ger de viktigaste rätterna.

Underhållning

Hyr ett band för kvällen eller värva musiker vänner för att ge underhållning på din fest. Detta är ett utmärkt sätt att underhålla gästerna och får alla i en festlig stämning. Inrätta ett område för dans och har bandet börjar spela om en timme-och-en-halv efter gästerna anländer.

Champagne och rostat bröd

Kontrollera att det finns gott om champagne å och rada upp nära och kära att förbereda och presentera skålar till par. Se till att det finns gott om stolar och bord in runt din trädgård för sittplatser för dina gäster. Runda bord plats för de flesta människorna och helt enkelt kan dekoreras med dukar och blommor vid varje bord.