mynewspapers.net

Hur snabbt kan en Yamaha TTR125 smuts cykel gå?

Hur snabbt kan en Yamaha TTR125 smuts cykel gå?


Yamaha TTR125 smuts cyklar är inte de snabbaste cyklarna och inte heller var de konstruerade för att vara. Yamaha TTR125 högsta hastighet är märkbara för dem som har en önskan för rekreation utanför logistikfrågor, men denna just smuts cykel inte äger hastigheten för att vinna många tävlingar i tävlingar.

Historia

I år, har nya och kort-road bikers väntat på en cykel för att tillfredsställa sin längtan efter utanför logistikfrågor. Vissa modeller var tillgängliga för ryttare, men de typiska replikerna vid tidpunkten ansågs åldern och oattraktiv. År 2000 införde Yamaha dess TTR125 smuts cykeln till platsen består av nybörjar funktioner så som en 125 cm3 bränslekapacitet, 4-takt, encylindrig funktioner.

Potentiella

Enligt recensioner sammanställts av Topspeed.com, når 2009 Yamaha sin högsta potential på ungefär 60 miles per timme. Dess föregångare, uppskattas 2008 Yamaha TTR125 högsta hastighet fulländad till 40 miles per timme. Båda modellerna är nästan identiska med bränsle/motor kapacitet på 124cc's, och fem-växlad överföringar. Men den enda skillnaden mellan de två cyklarna är att Yamaha förbättrat sin 2009 version genom att lägga till 9,8 hästkrafter till produkten.

Överväganden

Yamaha TTR125 är byggd för att rymma ryttare i alla åldrar och storlekar, men viktskillnaden mellan barn och vuxen kunde påverka högsta hastighet och potential av cykeln. Ett barn eller en vuxen väger cirka 54,4 till 81,6 kg kan nå toppfart långsammare än ett barn under 54.4kg. En persons vikt är en faktor i hur snabbt en cykel går: desto lättare personen, desto snabbare cykeln kommer att nå sin topp hastighet.