mynewspapers.net

Hur skriver jag ett födelsedagskort inbjudan?

Hur skriver jag ett födelsedagskort inbjudan?


Det låter som den enklaste uppgiften av alla, men skriva inbjudningskort födelsedag kan vara den svåraste delen av planerar festen. Med riktlinjer, men är det inte svårt alls att skapa stor inbjudningar för en födelsedagsfest. Oavsett om ditt parti är för ett barn eller en vuxen, tema eller bara kul, en välskriven födelsedag inbjudningskort kan säkerställa att dina gäster anländer beredda och utan att gå vilse, ger din fest en smidig start.

Instruktioner

• Matcha din inbjudan formulering till din födelsedag tema. Om du har en cowboy födelsedag för en 10-årig, börja med gammalt "Howdy, polarn!" Sweet 16 part kan vara mer formell, eller det kan vara väldigt avslappnad, arbetar i Sångtexter och popkulturen referenser. Om du har problem med ordalydelsen, hålla det väldigt enkelt. Bara börja med "Du är inbjuden!" och innehåller viktig information i listan stil.

• Innehålla all nödvändig information--att detta är en födelsedagsfest, som det är och hur gammal celebranten är. Även datum, tid och förväntade längd av partit. Om partiet är för ett barn, ange om barnet behöver vara chaperoned av en förälder eller annan ansvarig part. Berätta inbjudna där partiet är att hållas, och inkluderar full adress för dem som föredrar att använda en GPS för att navigera. Om en gåva inte krävs, skulle detta vara en bra plats att säga att också.

• Alltid begära ett RSVP svar och ditt telefonnummer och din e-postadress för svar. I raden RSVP, kan du också ange att inbjudan är för inbjudna heter bara. Det är inte ovanligt att föräldrar att anta att alla inbjudna syskon är välkomna och visa upp på din dörr med extra barn, och det är bättre för alla att klargöra att i inbjudan. Om du behöver eller välkomnar föräldrarna att delta i partiet, begära att OSA de i en separat rad. I vissa fall plats för din födelsedagsfest kan kräva gästerna betala en inträdesavgift, eller det kan helt enkelt vara en bra idé om de tar extra pengar för saker som du inte tillhandahåller. Det är en bra idé för något dyrt att kolla med ett barns föräldrar innan du planerar festen, eller du kan sluta med inga deltagare. För mindre belopp ($5 för snacks, till exempel), bara ange detta i en separat RSVP linje är bra. I fall där du räknar deltagare betala entré, kan du till staten som gåvor är valfritt. som kan göras här också.

• Inkludera någon särskild information och en kort meny. Till exempel om du har en maskerad eller pyjamasparty, måste du låta föräldrar vet. Det är klokt att visas så föräldrar till barn med särskilda frågor (diabetes, laktosintolerans eller jordnötter allergier, till exempel) kan hantera dem innan du bekräftar närvaro.

• Bifoga en karta, om det behövs. Om dina gäster inte vet där arenan är, bör du alltid ta en karta och skriftlig vägbeskrivning på en separat lapp.