mynewspapers.net

Hur skriver jag en action äventyrsberättelse?Ett äventyr eller åtgärd historien är en med spännande handling, som i en farlig eller exotisk locale med spännande, spännande och ovanliga tecken som flyttar handlingen framåt på ett till synes obesvärad sätt. Det finns många varianter av genren. Vampire berättelser, spökhistorier, science fiction, mysterier och historiska romaner kan alla vara action historier.

Idégenerering

Prata med människor som leder en intressant eller åtgärd-fylld liv, kan dag drömmer eller helt enkelt läsa många åtgärder historier hjälpa en blivande författare generera berättelse idéer. När du vet vad din berättelse ska handla om, kan du flytta till de olika aspekterna av våningar, som tecken, plot, konflikt och bakgrund.

Tecken

Tecken av en åtgärd berättelse ska vara trovärdigt och levande. En blivande författare bör ägna särskild uppmärksamhet åt hur hon porträtterar dem. De måste vara påtaglig och måste ha en realistisk motivation för deras insatser, som girighet, hämnd, kärlek och nyfikenhet. De måste vara störtade ner i mitten av åtgärden direkt. Dialogen måste vara övertygande och reflekterar karaktärernas personligheter.

Tomt

Eftersom åtgärden i en äventyrsberättelse är mycket snabb, måste tomten vara trovärdig. Författaren har att mödosamt väva det för läsarna att vara helt nedsänkt i historien. Läsaren kan inte ha några tvivel om att karaktärerna är exakt på rätt plats vid rätt tillfälle. Ingenting i handlingen kan kännas ytlig.

Bakgrund

Åtgärden bör fastställas i en farlig, exotiska eller utländska plats där ingenting är vanliga och säker. Mindre viktigt tecken inte behöver vara anständig eller vanligt, men kan vara elak eller misstänkta.