mynewspapers.net

Hur skörden en engelska valnötsträd

Hur skörden en engelska valnötsträd


Engelska valnötsträd är ofta stora och attraktiva och producera ett överflöd av gröda. Valnötter från dessa träd är ofta används i brownies, på glassar eller helt enkelt ätit från din handflata. Engelska valnötter är krämig och smörig i konsistensen och har en smidig, jordig smak. Används i både salta och söta applikationer, är engelska Valnöt lätt att skörda. En gång de har samlats, du måste också ta bort skrovet från odling till avslöja läcker muttern inuti.

Instruktioner

• Titta på valnötter på träden. När skroven verkar brista eller spricka, är de redo för plockning. Många valnötter kommer också ramla av träden på egen hand, så leta efter valnötter med burst skrov på marken. Försöka ta valnötter från marken strax efter de faller ner. Plocka valnötter med tång eller samtidigt bär handskar, som skrovet kan färga dina händer.

• Skaka trädet för att uppmuntra äldre valnötter falla. Använda ett höga föremål, som en plast stolpe, att valnötter från upp hög falla ner.

• Ta bort skalen med en fickkniv. Placera din kniv i skrovets spricka och bända bort skrovet. Använda handskar för att skydda från kniven och förhindra händerna från missfärgning. Tvätta dehulled valnötter i vatten för att avlägsna några av de kvarvarande färgen.

• Torr valnötter genom att sprida dem i ett enda lager i ett skuggat område. Placera dem på en tråd bricka med snäva mesh, om möjligt. Om regn är vid horisonten, täcka valnötter med en presenning. Rör ner nötter en gång om dagen med en pinne att uppmuntra luftcirkulation bland dem. Valnötter bör vara torrt inom ca tre till fyra veckor. Ledtrådar att valnötter är tillräckligt torkade inkluderar sprött kärnor och packning vävnad. Om skalen är fortfarande seg, behöver de mer tid att torka.