mynewspapers.net

Hur skiljer sig Jobes frukt träd gödselmedel spikar från sina blommande träd spikar?

Hur skiljer sig Jobes frukt träd gödselmedel spikar från sina blommande träd spikar?


Lätt trädgårdsmästare, tillverkare av Jobes gödselmedel spikar, anges att alla dess gödselmedel är formulerad för särskilda behov av många typer av växter. Dessa spikar kan skjuts eller drivande in jorden runt en växt och kommer långsamt och kontinuerligt ge näring som de är vattnade.

Blommande buskar

Blommande buskar som azaleor, kamelior och Rhododendron anses syra kärleksfulla buskar. Alla dessa buskar kan växa till 20 fot lång och gör bäst i jord med högre pH-nivåer. Jobes spikar utvecklats för dessa träd har N-P-K värden på 9-8-7 för att ge de näring som dessa buskar kräver.

Rosor

Rosorna blommar buskar, men deras behov skiljer sig mycket från azaleor, kamelior och Rhododendron. Rosor kräver högre nivåer av fosfor att frodas, så Jobe's Rose gödselmedel spikar är formulerade med N-P-K för 9-12-9.

Olika träd och buskar

Jobe's Tree & buske gödselmedel spikar formuleras vid N-P-K-värden för 16-4-4. Detta är en hög-kvävehaltigt gödselmedel som rymmer en mängd träd och buskar behov.

Frukt och Citrus träd

Frukt och Citrus träd kräva lägre halter av kväve än de flesta andra träd och högre nivåer av fosfor och kalium. Jobes frukt & Citrus gödselmedel spikar skapades med N-P-K nivåer på 9-12-12 till svars för detta behov.