mynewspapers.net

Hur skicka Tackkort för en överraskningsfest

Hur skicka Tackkort för en överraskningsfest


Ett tackkort är ett bra sätt att uttrycka din uppskattning till vänner och familj som anslöt sig kasta och delta i din överraskning part. Inte bara är det lämpligt att skicka ut tackkort efter sådant tillfälle, det inte är dålig etikett till. En bra tack Obs behöver inte vara alltför mångordig, bara en enkel, hjärtligt budskap om din tacksamhet till de människor som var där för att fira ditt tillfälle.

Instruktioner

• Skaffa gästlistan från personen som planerade partiet. Gå igenom listan för att se som var där och som var inte. Bara dubbelkolla med planeraren, som du kan ha varit alltför överväldigad av överraskning att komma ihåg allt. Du vill inte att glömma någon, vilket leder till såra känslor.

• Skicka ut korten snabbt efter händelsen. Till skillnad från etikett för stora evenemang som bröllop (där det anges att tackkort kan skickas var som helst från tre till sex månader), bör du sträva efter att ha korten med posten inom en eller två veckor. Detta gör din uppskattning verkar innerlig och äkta snarare än en eftertanke.

• Personanpassa meddelanden där det är möjligt. Detta kanske inte är möjligt om du har gäster som du inte känner alltför väl (vänner av föräldrar, makens arbetskamrater, etc.), men för dessa stänger till dig, du borde skriva mer än bara "Tack för min överraskningsfest och din generösa gåva". Skräddarsy kortet till individen och den vilja göra din uppskattning som mycket mer äkta. Om gåvan var verkligen speciell eller unik, se också nämna det och hur mycket användning/njutning du får ut av det.

• Skicka tackkort till människor som inte kunde närvara, men skickade presenter. Berätta för dem att medan deras närvaro missas, deras generositet var uppskattade.