mynewspapers.net

Hur skapar jag cement blockera inground pooler?

Hur skapar jag cement blockera inground pooler?


Bygga din i-mark pool i lätt att följa steg. En pool med cementblock är en utmaning för att bygga, men om du följer dessa steg noggrant processen kommer att vara relativt smärtfritt. Väggarna i poolen är gjorda från block som är gjutna i en konkret grund eller från block som är staplade 6 eller 7 hög och fyllda med betong och armeringsjärn. Dessa instruktioner beskriva åtgärder för en cement block pool som är 20 gånger 40 fot. Botten av poolen kan vara packad sand eller perlit och konkreta blandningen.

Instruktioner

• Välj storlek och placering av poolen. Observera att toppen av poolen kommer att vila helt och hållet med den markytan. Gör dina mått exakt, som du behöver dessa för utgrävning processen. Gräva en extra sex inches över det önskade djupet av poolen. Detta kommer att ge gott om utrymme för betong, packad sand eller perlit och betong blandning. Också använda din utgrävning utrustning för att gräva ett dike en fot runt sidorna av poolen för en slappa område. Du kommer också behöva gräva utrymme för rör att få tillgång till din pool. En grävmaskin är det snabbaste sättet att utföra denna uppgift.

• Förbereda betongen stå din vind block. En filler pump kommer att behövas att fylla block med cement. Du kan använda sprutbetong istället för betong; blandningen är mindre tillförlitliga, men det är billigare. Du behöver också jämnt fördelade armeringsjärn att förstärka betong, om en varje sex inches.

• Ställ in block runt kanterna på poolen för väggar och stapla dem sex eller sju high. Borra ett hål där du vill placera rör och pump. Dränering röret måste vara under poolen. En pump för att fylla poolen kan placeras nära toppen för enkel åtkomst. Pumpen kan anslutas till poolen från något område i din bakgård.

• Placera en ring av betong på toppen av väggarna. Du kanske vill utse plats för lampor som är säkrade i betongen antingen upp eller sidorna av poolen. Lämna extra utrymme för funktionerna och fäst ljusen av betong senare genom noggrant blobbing betongen för att säkra belysning. Häll betongen på botten av poolen cirka sex inches djupt. Alltid nivå cement med en skrapa. Täcka alla ytor som kan exponeras med vatten. Du behöver inte lägga cement på sidorna av block, som blocken är gjorda av cement.

• Montera stegen, som är gjord av aluminium slangar. Borra i sidan av poolen med lite murbruk. Skjut in varje ände av stegen i hålen. Räcket kommer med en fläns krage. Fäst flänsen, som är ett räcke bas, ankare krage eller pool däck med en rostfri eller varmförzinkad bult. Använda samma process för att installera ytterligare funktioner, som en trampolin.

• Täta hela cement ytan med ett lager av gips. Du kan göra detta med en cement skrapa. Gips är en blandning av gips, sand och cement.

• Kakel tätt med pool kakel för att skapa en vattentät försegling. Ibland finns att köpa pool kakel på kakel butiker eller på pool och bubbelbad butiker. Skär försiktigt runt stegen när du placerar försegla och plattor. Det är absolut nödvändigt att kakel tätt eftersom betong är inte vattentät. Fylla poolen med vatten.

• Slutföra projektet genom att gå en simtur. Njuta i det faktum att du sparade ungefär halva kostnaden från vad du skulle ha använt om du anlitat en entreprenör.