mynewspapers.net

Hur skall man lösa min inte äkta kopia av Windows XP

Hur skall man lösa min inte äkta kopia av Windows XP


Att striden piratkopiering, Mikroskop har genomfört flera säkerhetsåtgärder för att verifiera och uppdatera äkta kopior av Windows-operativsystem och andra program. När Aktivera Fönstren eller försöker hämta och installera ett system uppdaterar, kan du stöta på meddelandet "denna kopia av Fönstren är inte äkta." Om det inträffar fel, oroa dig inte. Har du flera alternativ att lösa frågan och validera din äkta kopia av Windows XP.

Instruktioner

• Besök Microsofts Windows Genuine Advantage Diagnostics hemsida. Använd den första länken i avsnittet resurser.

• Klicka på "Starta diagnostik", klicka på "Kör". Om visas en ogiltig produktnyckel och nyckeln matchar inte den ursprungliga produktnyckeln, gå till steg 3. Om din nyckel matchar din ursprungliga produktnyckeln, fortsätta till steg 4.

• Ladda ner fönstren produkt nyckel uppdatera redskap via den andra länken i avsnittet resurser. Klicka på "Kör" och följ den på skärmen instruktionerna ange din ursprungliga produktnyckeln. Nu bör din Windows XP produktnyckel giltig.

• Klicka "Start", "Alla program", "Tillbehör", "Systemverktyg" och slutligen "Aktivera Windows." Klicka på "Ja, jag vill ringa en kund representant till aktiva Windows nu" och följ den på skärmen instruktioner. Ange ditt land, sedan ringa gratisnumret förutsatt. Använd knappsatsen för att ange din produktnyckel. Om du veta nyckeln är ogiltig, bo på linjen för att tala med en kundtjänstrepresentant.

• Förklara läget till kundtjänst. De har förmågan att aktivera produktnyckeln via telefon. Ange bekräftelse numren de läser till dig och ange siffrorna i rutorna i guiden för aktivering. Ditt exemplar av Windows XP bör nu vara igång och registrera dig som äkta.