mynewspapers.net

Hur ska täckas upp på utomhus

Hur ska täckas upp på utomhus


Istället för att bara använda eventuella utomhus tabeller som någon kunde köpa, kan du skapa en verkligt ursprungliga tabellen av plattsättning toppen av det för hand. Plattsättning upp på ett bord kommer inte bara att du kan vitalisera en vintage tabell, det också ger dig möjlighet att skapa de exakta mönster och mönster du gillar. Du får bestämma allt: om plattorna ska vara antikt utseende eller modern, om plattorna ska vara maskin - eller handmålade och om utformningen skall vara enkel eller utsmyckade. Du hittar även att plattsättning en bordsskiva är en uppfriskande enkel process.

Instruktioner

• Mät infällda toppen av tabellen utomhus. Skriv ner dimensionerna. Gå till en hem leverans butik och få en bit av masonit ombord som matchar dessa dimensioner.

• Applicera ett lager av polyvinyl lim på framsidan och baksidan av styrelsen. Detta innebär att styrelsen absorbera alla kakel limmet. Ställ in styrelsen i botten av tabellen. Låt limmet torka helt.

• Ordna brickorna i mönster eller design som du väljer. Du kan använda plattor i någon form, storlek eller stil. När du hittar en design eller ett mönster som du gillar, hiss varje kakel en i taget, går från centrum ut, och att sätta fem sandskädda av keramiska lim på varje kakel---en klick i varje hörn och en i centrum.

• Placera en platt bräda av samma mått som på bordsskivan ovanpå alla brickor. Tynger styrelsen med vikter, telefonböcker, tegelstenar, stenar eller vad du har tillgängliga. Ta bort vikter och styrelser efter 24 timmar.

• Arbete injekteringsbruk i alla utrymmen mellan plattorna, med en gammal tandborste eller injekteringsbruk svamp för att arbeta den in i sprickor. Torka bort överflödig injekteringsbruk med en våt svamp och en gummi skrapa. Att bruket att helt ställa in i 48 timmar.