mynewspapers.net

Hur ska täckas med en Bar Top

Hur ska täckas med en Bar Top


Installera en bar i ditt hem kommer att förbättra din underhållning kapacitet, vilket möjliggör spännande möjligheter för servering av mat och dryck och att skapa en gathering förlägger för vänner och familjemedlemmar. Toppning baren är ett viktigt steg i denna process. Baren toppen måste vara motståndskraftiga att motstå partystämning, men ska också förmedla din stil och utseendet på ditt hem. En sida vid sida bar topp kan motstå slitage och förse husägare med ett antal alternativ för färg och design.

Instruktioner

• Torka ner baren top med en fuktig trasa för att ta bort yta smuts och damm. Ren området med lacknafta ta bort någon olja eller fett. Skölj med en trasa fuktad i rent vatten och låt ytan torka helt innan du fortsätter. Eventuella kvarvarande smuts eller damm kan orsaka ojämn kakel inställning.

• Täck baren med förstärka takläggning kände. Drapera filten över baren top och fäst den på plats med 5/8-tums staples, fördelade varje 6 inches över kände ytan. Filten ger en slät yta för murbruk och kakel.

• Skär bort överflödig filt från området runt baren top med en mattkniv. Täcka återstående kände ytan med metallnät, knutna till filten av spik eller klammer placerade varje 6 inches över ytan. Mesh kommer att skapa en nivå murbruk yta för kakel installation.

• Blanda kakel murbruk och vatten i en hink. Följa specifika produkt anvisningar om förhållandet av murbruk till vatten. Mängden murbruk och vatten du behöver varierar beroende på storleken på din bar.

• Bädda in mortel i trådnät med en murslev. Platta mortel så att det bildar en helt plan yta. Ta bort överflödigt murbruk från kanterna av mesh eller bar med platta kanten av en ren murslev.

• Tillåt mortel för upp till 24 timmar, tills det har botade nästan helt. Detta bör leda till en slät och jämn yta för kakel installationen.

• Lägger ut brickor på din bar top så att du kan visualisera deras design och passform. Skär några brickor att storlek med en kakel skärare innan du använda häftmassa, så du kan arbeta direkt genom projektet.

• Blanda kakel thinset och vatten, efter viss produkt anvisningar rörande förhållandet mellan två. Blanda bara tillräckligt thinset som du kan tillämpa och utbredning inom de 30 minuterna, eller thinset kan torka för snabbt.

• Tillämpa thinset till ett litet område av din bar toppen som du kan täcka med kakel inom de 30 minuterna. Sprid thinset över området med en v-form murslev, arbetar på en 45 graders vinkel för att säkerställa en tunn, även lager på ytan.

• Lägger plattor på plats i thinset, vrida varje kakel något när du låg det så på baksidan av brickan är helt täckt med thinset. Om du har problem med att få brickorna för att ligga platt, pund lätt med en gummiklubba att sätta dem på plats.

• Torka bort eventuella överskott thinset som sipprar mellan plattorna, med en fuktig svamp. Fortsätta att installera tills alla plattor är på plats. Tillåta thinset att bota i minst 24 timmar, om inte annars rekommenderar din specifika produkt.

• Blanda kakel injekteringsbruk och vatten per produktinstruktioner--mängden injekteringsbruk du behöver varierar beroende på storleken på din bar. Sprida sig injekteringsbruk i kakelfog en startplåt gummi injekteringsbruk hålls i en 45 graders vinkel.

• Skrapa överskott injekteringsbruk bort kakel med ren kanten av din injekteringsbruk float. Flytta diagonalt över ytan, ta bort alla injekteringsbruk från kakel ansikten.

• Bota injekteringsbruk per tillverkarens anvisningar. Detta kan inkludera imma injekteringsbruk för ett antal dagar efter installationen. När fogarna har helt botade kan du använda din bar för sitt ursprungliga syfte.