mynewspapers.net

Hur ska jag lägga marmor golv kakel?

Hur ska jag lägga marmor golv kakel?


Marmor golv erbjuder dig nåd och skönheten i ett marmorgolv med den hållbarhet som kan bara komma från en sten yta. När avslutat din marmor golv ger en touch av klass till alla rum, samtidigt som det erbjuder års användning med ett minimum av underhåll. Marmor golv kakel är snabb och enkel att installera, kräver endast en liten mängd skicklighet och ansträngning från din sida.

Undergolvet förberedelse

Marmor är en naturlig sten och som sådan är ganska stark under tryck. Marmor plattor kan emellertid bräckliga om den hanteras felaktigt. Brickor kan ibland spricka längs färgning vener, speciellt när böjda eller sträckta, så att ha ordentlig undergolvet är viktigt. Undergolvet du installera kakel på bör vara helt platt. Ta bort dips eller ojämnheter i golvet innan installation. På trägolv kan defekter i ytan slipas bort, med dopp i golvet fylls med färgade wood filler. På ett konkret underlag kan en plan yta uppnås genom att sprida en egen nivelleringscylinderns underlayment förening som LevelQuik på golvet. Både de jämna föreningarna och trä spackel kan hittas på de flesta järnaffärer. Om du installerar över ett trägolv som du vill installera kakel på en crack-isolering membran. Detta bör ta itu med eventuella säsongsmässiga förändringar som kan orsaka expansion eller kontraktion i trä golv som kunde sträcka och komprimera färgning raderna i marmor ytan orsakar sprickor.

Kakel Installation

Innan du installerar kakel bör du överväga läggning av kakel. Installera marmor golv kakel parallellt med väggen är ett ganska enkelt jobb som kräver minst mängd kakel skära, men andra kakel inriktningar som en diagonal installation eller flera stora plattor kan ge ett annorlunda utseende till golvet. Mät rummet och hitta mittpunkten genom att placera två passage linjer från motsatta rum hörn med hjälp av en bit av krita. Denna punkt är där du ska börja om ditt kakel, utsläppande första kakel utan murbruk och disponera kakel med din krita. Ta bort kakel och sprida murbruk 1 cm. djup, som täcker kakel dispositionen och återvänder kakel till sin plats. Fortsätta att lägga kakel utåt från din utgångspunkt, att slutföra en rad slutar vid väggen innan du går tillbaka till början för nästa rad. När du har placerat 3 rader tillbaka med en hammare, försiktigt knacka kakel på plats. Ditt kakel bör ha ett jämnt stora klyftan mellan dem, med en spacer för att säkerställa att varje öppning är enhetliga. När din murbruk över sömmar på trägolv, använda ett mesh murbruk band på sömmarna innan om murbruket att förhindra sprickor om du väljer att ansöka injekteringsbruk. Marmorkakel är vanligt fastställda utan injekteringsbruk, men du kan använda en unsanded injekteringsbruk blandat med vatten minst för att förhindra krympning om så önskas, som unsanded injekteringsbruk slipper sprätta frågor på platta ytor när de tillämpas.

Skär

Plattor längs väggen måste skäras till storlek. För att klippa marmor plattor, mäta en plats för snittet genom att justera plattan mot väggen och med en krita Markera överlappningen mellan kakel skäras och den angränsande rutan. Använd en kakel såg för att klippa kakel, arbetar långsamt för att förhindra sprickbildning kakel.

Tätning

Marmor kan fläcken lätt från gemensamma ämnen som finns i hemmet såsom schampo, nagellack remover eller sura ämnen. Att förhindra fläckar, när du har installerat din kakel du bör försegla ytan med hjälp av en neutralt pH sealer. Tätningsmedlet måste återanvändas var 9-18 månader.