mynewspapers.net

Hur ska jag lägga en tegel bana?

Hur ska jag lägga en tegel bana?


Det finns många faktorer att överväga innan du lägger en tegelsten sökväg. Banans bredd, om du vill att det raka eller böjda och vilken typ av tegelstenar att använda är tre av de viktigaste övervägandena. En tegelsten väg är ett av de enklaste typerna av banor att lägga. Tegel är lätta att arbeta med och finns i en mängd färger. Ta din tid att fastställa basen för tegelstenarna att ligga på. Detta kommer att hålla dem nivå och för år framöver.

Instruktioner

• Markera tegel banans kanter med trädgård slangar eller spray paint. Slutföra det här steget ca en vecka innan du startar projektet. Promenera längs denna väg ofta för att se om bredd och form fungera för dig.

• Ta bort smuts inuti de markerade kanterna med en spade. Gräva ner minst 8 inches. Låg en nivå över banan i olika orter för att kontrollera att den är platt.

• Sprida en 3-tums lager av pack över urholkad banan med en metall trädgård rake. Pack, som består av 3/4-tums stenar och marken sten damm, hjälper sökvägen till upprätthålla dess form. Tamp pack med hjälp av en tallrik komprimator. Du kan hyra en på din lokala järnaffär.

• Bestäm tegel banans perfekt höjd. Hammer trä stakes i marken på banans start, centrum och slut. Knyt ett snöre runt spel i banans start. Placera strängen till banans önskad höjd. Loop snöre runt bål några gånger, sedan köra den till centrum insatsen. Loop snöre runt centrum bål på banans önskad höjd och köra den till insatsen vid banans slut. Loop snöre runt den sista insatsen på banans önskad höjd.

• Placera en tegelsten bredvid varje insats. Mät avståndet mellan den tegel yta och loopas strängen. Detta mått anger hur många inches av sand du behöver höja tegelstenarna till rätt höjd.

• Låg sand i väg och sprida den till lämpligt djup med hjälp av en metall rake. Köra plattan komprimator över sanden. Placera en tegelsten bredvid varje insats att kontrollera höjden. Lägg till sand som behövs. Ta bort insatserna. Börja om tegelstenarna på vägen. Ställa in tegelstenar rakt ner på sanden i stället för att dra dem. Låg tegelstenar vinkelrätt mot varandra eller i ett annat mönster som tilltalar dig.

• Halvera tegelstenar med en våt såg för att skapa en platt kant på banans ändar. Om din sökväg kurvor, placera två tegelstenar end-to-end efter en kurva. Mät avståndet mellan blocken. Överför denna mätning på tegel in kurvan. Dra en linje från detta märke till den tegel hörnet för att skapa en triangel. Använd den våta såg för att skära triangeln av tegel. Inrätta tegel. Tegel ska nu passa tätt mot andra tegel medan du fortfarande startar kurvan.

• Låg kantning tätt mot tegel banans kanter att hålla blocken på plats. Använda en kantning som passar under tegel och har hål du kan pund insatser genom. Infoga en påle genom varje hål och hammare det hela vägen ner.

• Häll sand på tegel banans yta. Använda en kvast för att sopa sand längs banan. Lämna ett 1/2-tums lager av sand på tegelstenar. Köra plattan komprimator över vägen till ange tegelstenar. Sopa de återstående sanden stigen.