mynewspapers.net

Hur ska jag kasta en Twilight tema fest för min Sweet Sixteen?Twilight saga, både böcker och film anpassningar har varit fenomenal internationellt framgångsrika. Twilight fans, så kallade "Twihards" är så in i serien som många speciella händelser håller nu på att firade Twilight stil. Om du är ett fan vrida sexton, är en Twilight tema fest ultimata födelsedagspresent till dig själv. Från inbjudningar till tabell hörnstenarna, gör detta till en söt sextonde aldrig att glömma av att föra världen av Twilight saga till liv.

Instruktioner

• Designa dina egna inbjudningar med Twilight "Zephyr" teckensnitt, citat från böcker och bilder från filmerna. Bilder av röda äpplen, tulpaner, schackpjäser eller månar är också Twilight tema och kan inkluderas i pappersvaror design.

• Ange datum, tillfälle, läge och en klädkod. Du kan be folk att komma som sin favorit karaktär, eller kanske har en Team Edward eller Team Jacob sub-tema som kan spela in i klädseln.

• Skriva ut och skicka eller maila inbjudningarna i god tid. Se till att människor RSVP inom två veckor efter händelsen så att du har en tillförlitlig uppskattning av delta nummer.

• Fyll orkanen vaser med röda äpplen för tabell hörnstenarna. Ersätt med röd godis om du vill gäst att knapra från hörnstenarna. Använd svart, rött och vitt som du färgsättning. Svarta dukar med röda tallrikar och bestick, röd eller svart ljus på borden eller rött ljus täcker alla ge en lynnig Twilight känner.

• Skriva ut några av dina Twilight favoritcitat att placera på tabeller eller som större affischer på väggen. Över maten placera bordet en affisch läsa "Vi är att göra Italiano For You" från den första Twilight filmen där Bella möter Cullens.

• Hyr en dimma maskin och dimma i golvet för att återskapa atmosfären i Forks, där serien äger rum.

• Gör italiensk mat för huvudrätten, som detta ligger i linje med Bellas namn och citat placeras över tabellen mat. Pasta, lasagne och pizza är alla bra val.

• Hyr en choklad fontän och smälta vit choklad blandat med röd karamellfärg. Detta kommer att se ut som en fontän av blod. Har jordgubbar eller apple skivor för gäster att doppa i. Röd drycker är också ett måste, från röda soda att röd alkoholfri champagne eller alkoholfri öl. Skriva ut etiketter med texten "Typ A" eller "Typ B" för att hålla sig på flaskor.

• Göra eller beställa en svart skog cake för födelsedagstårtan; det matchar temat väl och läckra. Alternativt någon rik chokladkaka med bär och grädde är välsmakande och matcha färgschemat.

• Hyr en stor nyhet schackbräde för gäster att spela. Om du har bett gäster att komma som antingen Team Edward eller Team Jacob få motståndarlaget lag för att ha en play off med chess set.

• Ställ in en projektor med Twilight DVD-uppspelning. Du kan antingen planera i en full film vaktande session eller klipp av din favorit scener att spela hela natten.

• Spela en Twilight trivia eller ha en Team Edward vs. Team Jacob debatt. Köpa Twilight minnessaker, som T-shirts, muggar eller bokmärken till ge ut till konkurrens vinnare.