mynewspapers.net

Hur ska en kille klä upp för en strand formellt bröllop?

Hur ska en kille klä upp för en strand formellt bröllop?


Stranden bröllop har en naturlig romantisk bakgrund och är bra för paret mer avspänd och avslappnad. Men stranden bröllop också innebära finns det massor av sand och massor av vatten, vilket gör det viktigt för gäster att klä sig därefter. Även för ett formellt bröllop, ska män tona ner sina kläder för att inte skada skor och byxor, och att vara så bekväm som möjligt.

Kavaj

Om stranden där du deltar i bröllopet är blåsig, eller om bröllopet är det svalare på våren eller hösten månader, är det oftast bäst att ta med en kavaj. Ett linne kavaj är bäst för en strand bröllop så det är lätt och bekväm, så linne flyttas enkelt med din kropp. Ett linne kostym är en casual ta på en formell stil och övergångar väl från utanför till inuti.

Linne skjorta

Välj ett linne skjorta att gå med din kavaj att lägga en polerad, men ändå avslappnad kant till din ensemble. I de flesta fall kan du komma undan med att inte bära jackan, även om beach bröllop är en formell en--vilket är ytterligare ett skäl att uppmärksamma din skjorta val. Lättvikts bomull eller även siden skjortor också fungera bra, och ofta kommer dressier, ofta utsmyckade stilar.

Linne byxor

Det är vanligtvis en bra idé att undvika shorts på ett bröllop, även om det är på stranden. Istället välja några snygga linnebyxor. Linne är ett bekvämt och lätt val och även torkar lätt när den blir fuktig. Vara säker på att byxorna du väljer är formella, men. Om du bär linne byxor med dragsko, kan du bli anklagad för bär din pyjamas till bröllopet.

Tillbehör

Även om det verkar informella, är en snygg par flip-flops eller sandaler ofta din bästa insats för en strand bröllop, åtminstone för sandstranden ceremonin. Spetsar upp finskor kan förstöras i sand och vatten, och ofta obekväm beach går val. Du kan ofta kompensera casual arten av flip-flops genom en kvalitet bälte och klä hatt, och du kan alltid ändra till mer formella skor för en inomhus mottagning. Om det är en solig dag, glöm inte solglasögonen!