mynewspapers.net

Hur ska en Gospel bakgrund sångare

Hur ska en Gospel bakgrund sångare


Bakgrund sångare är en viktig del av samtida Gospelmusik. Detta beror delvis på evangeliet musikens ursprung. Gospel musik i kyrkan har ett anrop och svar struktur--samma struktur är en viktig till blues också--där meddelandet sjungs av sångaren ekade eller intygat av kören. Många nutida former av musik, rhythm & blues, soul och rock, har integrerat evangeliet bakgrund sångare i sin musik. En professionell karriär som bakgrund evangeliet sångare kräver talang, tålamod, professionalism och ödmjukhet.

Instruktioner

• Utveckla din röst och talang. En av de grundläggande färdigheter som en bakgrund sångare måste äga är möjligheten att harmonisera. Stämmor kräver förståelse av musikteori, ett bra öra och vocal kontroll. Studera sång och musik teori med en professionell röst lärare. Sjunga i kyrkliga körer och choral föreställningar. Öva sång harmonier med dina favorit evangeliet inspelningar, emellertid, inte begränsa dig till Gospelmusik. Lyssna och studera bakgrund sångare i andra typer av nutida musik.

• Studera musik av samtida evangeliet konstnärer som förlitar sig på bakgrund sångare. Detta kommer att ge dig en uppskattning och inblick i rollen som bakgrund sångare i evangeliet musik. Några av de samtida evangeliet som använder bakgrund sångare är Yolanda Adams, Donnie McClurkin och CeCe Winans. Andrea Crouch är en annan samtida gospel artist, som har funnits länge, som använder bakgrund sångare. Några av de mest mycket känd bakgrund sångarna i samtida gospelmusik är Anton och Jovaun Woods, Anthony Evans och Leanne Palmore.

• Be om Guds vägledning och riktning. Att driva en professionell karriär inom musik är en svår väg att följa. Professionell evangeliet bakgrund sångare, som Anthony Evans och Latrice takt, talar om vikten av bön och be om Guds ledning i karriären.

• Söka möjligheter att sjunga med evangeliet grupper och artister. Utnyttja varje tillfälle att sjunga som kommer din väg. Detta kommer att ge professionell erfarenhet, kan du bli sedda och hörda, och ger dig möjlighet att träffas och nätverka med andra evangelium konstnärer och musiker.

• Spela in en demo som har din bakgrund sång förmågor. Ett sätt att göra detta är att spela in live-framträdanden. Om du utför i en levande mötesplats med bra akustik, ett bra PA-system och blandning styrelse, kan en CD brukar spelas blandning styrelse. En demo med ett par liveframträdanden kan ha mer energi och spänning än en studioinspelning. Det andra sättet att göra en demo är att spela in några låtar i studion. Visa upp din röst genom sjunga bly på en eller två låtar. Detta ger en potentiell arbetsgivare en god uppfattning om makt och tonal kvalitet av din röst. Vissa bakgrund sångare har faktiskt möjlighet att sjunga ledningen på en låt eller två under ett liveuppträdande.

• Upprätthålla en attityd av ödmjukhet. Rollen som en bakgrund sångare är den vara en del av den musikaliska bakgrunden som bidrar till och förbättrar den musikaliska helheten. Publiken fokusera inte brukar på bakgrunden sångaren. Som Anthony Evans säger, har en bakgrund sångare som skall uppfyllas med sjungande "oohs" och "klägg" majoriteten av tiden, eftersom detta är vad krävs för att skapa ljud. Evans råd för evangeliet bakgrund sångare är att komma ihåg att din primära syfte är för att sprida evangeliet.