mynewspapers.net

Hur ska en bra & respektfullt flickvänVill du din pojkvän att vara snäll och behandla dig med respekt, måste du göra för att vara en bra flickvän själv. Att vara en bra flickvän handlar inte om att köpa din pojkvän dyra presenter eller gör allt han vill göra; Det handlar om omsorg för honom och att vara där när han behöver du mest. Om du vill vara en bättre flickvän, måste du behandla din pojkvän som du vill bli behandlad.

Instruktioner

• Lyssna på honom när han behöver prata. Titta honom i ögonen och koncentrera sig på vad han försöker säga. Undvika titta runt i rummet eller tänka på ett annat föremål. Tillåta honom att avsluta sin mening innan din interject. Lyssna uppmärksamt undviker missförstånd och göra din pojkvän tror att du inte är intresserad av vad han säger.

• Intressera sig hans hobbies. Om han tycker om att fiska, be att gå med honom någon gång. Ställa frågor till honom om hans hobby att lära sig mer om den. Om du visar intresse för hans hobbies, blir han mer villiga att prova dina fritidsintressen. Du kan även hitta att du faktiskt njuta av några av hans hobbies.

• Visa honom respekt. Om han har en annan åsikt om ett visst ämne, gör honom må dåligt för att inte dela din synpunkt. Inte beställa honom och förväntar sig att vänta på dig hand och fot. Om du inte behandla honom med respekt, kan han ogillar du för den.

• Låt dig lita på din pojkvän. När han vill gå ut med sina vänner, tar inte han ser en annan kvinna. Undvik kalla honom varje timme och kräver att han kommit hem. Erkänna att han kan behöva tid själv ibland, och du ska ge honom det utrymme som han behöver. Men om du verkligen tror att han gör något fel, tala till honom i stället för snokande bakom hans rygg.

• Visa honom att du uppskattar honom. Du behöver inte köpa honom dyra presenter för att visa honom att du bryr dig. Små gester, som ger honom en axel gnugga eller att göra hans lunch för arbete kommer att göra honom märker hur mycket du uppskattar honom.