mynewspapers.net

Hur ska autentiseras Fendi

Hur ska autentiseras Fendi


Fendi ursprungligen 1925 som en päls och läder butik i Rom, Italien. Sedan dess blivit känd i modebranschen som en tillverkare av lyxvaror. Att veta skillnaden mellan en äkta Fendi produkt och en falsk en kommer att skydda dig från att bli lurade. Knock-off produkter är så övertygande att de visuella skillnaderna mellan en äkta Fendi och en falsk är knappt märkbar. Det finns fortfarande vissa fysiska egenskaper kan du plats som kommer att berätta om Fendi handväska du tittar på är verkliga eller falska.

Instruktioner

• Var uppmärksam på sömmen på handväskan. En äkta Fendi väska kommer att ha helt raka sömmar och tråd färg kommer att matcha handväskan. Det bör finnas någon saknas eller lösa stygn.

• Beakta Fendi logotypen för att se till att det är professionellt graverat in lädret, inte bara tryckt på ytan. Köra fingrarna över logotypen att känna dess avtryck.

• Kontrollera hårdvara för att se till Fendi logotyp är ingraverat på den. Hårdvara inkluderar någon sorts metall material, exempelvis kedjor eller en metall rem. Maskinvaran bör också ha en skyddande beläggning över det, som endast tas bort vid köpet.

• Se till att en äkthet kort, oftast gjorda av läder, kommer med väskan.

• Titta efter hologrammet klistermärken på handväskan. Detta är den senaste satsning av Fendi att skilja deras äkta produkter från förfalskningar. Dessa särskilda klistermärken har en kod bäddas in i dem som du kan bara se under ett förstoringsglas enhet.

• Kontrollera serienummer för att se till att det är tryckt på läder, inuti väskan. Den bör innehålla endast siffror, inga bokstäver.