mynewspapers.net

Hur ska autentiseras en Omega klocka

Hur ska autentiseras en Omega klocka


Sedan 1885, har schweizisk tillverkare Omega producerat lyx klockor med hög kvalitet standarder och konstnärligt utförande och hantverk. Efter varje Omega klocka är tillverkade med stor omsorg om detaljerna, kan inte förfalskare av Omega Klockor matcha den precision och kvalitet på en äkta produkt. Om du inte vill spendera hundratals dollar för en fake Omega, eller du bara vill se till att din klocka är giltig, finns det några detaljer du kan kontrollera.

Instruktioner

• Titta på varje del av texten på framsidan och baksidan av Omega klocka. Eftersom reproduktioner och förfalskningar är ofta dålig kvalitet, korrekturläsa ord inte alltid korrekt före avsändningen. Felstavade ord, oavsett hur små fel, är en säker indikation att klockan inte är äkta.

• Kontrollera Omega klockan ratten för ett starkt sken och ljusstyrka. Eftersom Omega använder ett ämne som kallas "LumiNova" på var och en av dess ringer, kan ringer på falska klockor avge ett svagt sken eller producerar ingen luminositet alls. För att kontrollera luminositeten, stänga av alla lampor och observera den ratten glöd.

• Undersök inför klocka för smuts eller damm instängd under ramen eller glas. Om det finns hår, damm eller smuts under glasskärm, är det på grund av byggfusk i falska fabriker. Du kan också kontrollera utförande av datum hjulet med förstoringsglas. Om siffrorna på datum hjulet är något suddiga istället för skarpa, klockan är sannolikt inte äkta.

• Ta din Omega klocka till en värderingsman. Värderingsman har nödvändig utrustning, och vet exakt vad man ska leta efter för att kontrollera klockans äkthet. Beroende på värderingsman, kan han ge dig ett äkthetsintyg med sin signatur på den.