mynewspapers.net

Hur ser jag ut för spänning Hoop Örhängen till långsamt Pierce öron utan någon smärta?

Hur ser jag ut för spänning Hoop Örhängen till långsamt Pierce öron utan någon smärta?


Spänningen hoop örhängen är användbara i piercing örat lober med liten eller ingen smärta. De är även känd som själv piercing örhängen. Vanligtvis har denna typ av örhängen en vass spets i ena änden och en tub på andra kanten av bågen. Du måste först rengöra din örsnibben med alkohol eller väteperoxid, placera örhänget där du vill att ditt hål och tryck in i position. Det är viktigt att du håller smutsiga händer från öronen och rengör dem tre gånger dagligen med en bomullstuss och antiseptisk, att förhindra svullnad eller infektion.

Instruktioner

• Besök en Smyckesbutik och fråga om de har själv piercing eller spänning hoop örhängen. Ofta erbjuder denna typ av plats bättre kvalitet örhängen. Det är viktigt att du väljer rostfritt stål eller 14 karat guld själv piercing örhängen att undvika kontakteksem på grund av nickelallergi.

• Ring rabatten eller super lagra i din kommun. Generellt har de spänningar hoop örhängen på räknaren smycken. Om du har ett val, köpa den typ som är för känsliga öron. Det blir mindre risk för irritation från dessa eftersom de är nickelfria.

• Fråga på apotek eller apotek. De har ofta själv piercing formaten och bomull svabb och antiseptisk att förhindra infektion.