mynewspapers.net

Hur se magin synar optiska illusioner

Hur se magin synar optiska illusioner


Den 3D Magic Eye illusioner var en enorm vurm för 1990-talet. Böcker fyllda med bilder på soffbord och folk satt intensivt stirrade Skelögda i sina sidor. För vissa, se 3D illusionen tyvärr inte något medfödd. Det verkar alltid som om vissa människor kan enkelt berätta exakt vad den hemlig bilden är, medan andras ögon bara inte verkar fokus. Även om du är i den senare gruppen, inte bandet. Med lite övning kan du träna dina ögon på rätt sätt att se 3D-bilden.

Instruktioner

• Använd Magic Eye boken om du har det eller gå online till magiceye.com för prover av 3D-bilder. Många människor är det svårt att stirra nära på en datorskärm för länge, men. Skärmen bör fungera bra för kort övningssession, dock.

• Ta bilden ända upp till näsan. Fokusera dina ögon som om de tittade förbi bilden på något ungefär en fot bort. Ignorera bilden framför dig och låt ditt öga muskler slappna av.

• Starta att långsamt ta bilden från ditt ansikte. Håll ögonen avslappnad och fokuserade på punkten förbi bilden. Detta är nyckeln för ögonen att se 3D-bilden.

• Öva att ögonen i 3D genom att stirra på två prickar på en sida. Ta med dina ögon nära som förr och titta igenom dem tills du ser tre punkter. Om du ser fyra prickar, långsamt ta ögonen från sidan tills prickar sammanfoga.

• Upprepa processen tills ögonen få bekväm och du kan se bilden om och om igen.

• Flytta ögonen fram och tillbaka något att ta fram 3D-känsla i bilden.