mynewspapers.net

Hur säkra en pistol säker

Hur säkra en pistol säker


Pistol kassaskåp är en underbar idé för att hålla och lagra alla dina vapen på ett säkert ställe. Om säkert sig inte säkert, men kan det ge en tjuv möjlighet att promenera bort med flera skjutvapen samtidigt. Ett hem behöver inte se ut som Fort Knox för en pistol säker att säkras mot att vara uppdelade eller värre, stulna alldeles. Med minimal ansträngning, kan du skydda din pistol säker mot stöld.

Instruktioner

• Placera säkert där enkelt till baksidan och sidorna är neka. Till exempel förhindrar ett hörnläge åtkomst från ryggen och ena sidan. Använder något tung och skrymmande, till exempel ett kylskåp eller tvättmaskin och torktumlare, skulle på andra sidan hindra någon försökande till flytta säkert eller använda elverktyg. Ju mer trånga området är runt säkert, desto bättre.

• Bult säker på golvet med hjälp av hålen förborrade golvet. Se till att skruvarna går in i betong eller golv bjälklag. Använda en stål bakningen remsa under bult huvudet att förhindra att huvudet töms genom bulthålet från en power jack. Vissa skåp har förborrade hål i ryggen så att de kan vara semipermanently kopplad till en vägg. Bultning värdeskåp till väggreglar hjälper ingen kan röra säkert utan en hel del arbete.

• Fyll säkra golvet med tunga föremål, som kommer att hålla dess tyngdpunkt låg. Förvaring av ammunition och annat tungt material på golvet av säkra förhindrar det lätt välta på en dolly.

• Installera brandvarnare direkt över säkert. Någon borrning eller skär som en tjuv skulle göra sannolikt skapar tillräckligt värme och rök till uppsättningen av ett larm.