mynewspapers.net

Hur Rita träd i PhotoshopFotografer använder ofta Adobe Photoshop för att skapa Fotoeffekter, fixa skalet eller manipulera bilder. Men är programmet också en favorit bland grafiska formgivare och kreativ hobby på grund av dess användbar verktygslåda. Verktyget egen form är bara en av flera Photoshop-verktyg som gör att nästan vem som helst att skapa ett realistiskt träd med liten svårighet.

Instruktioner

• Öppna Photoshop och skapa ett nytt dokument genom att välja Arkiv-menyn och välja "Nytt dokument". Dokumentet kan vara valfri storlek som du önskar, men 6 inches av 6 tum räcker för de flesta ändamål. Ange bakgrundsfärgen till vit och välj "OK".

• Besök en Photoshop tutorial webbplats som Pixel Digest och ladda ner ett träd egen form paket. Nästan alla webbplatser som ger gratis egen formverktyg erbjuder ett brett utbud av alternativ för anpassade träd (som oaks, evergreens och palmer), så bläddra runt för att hitta typ av trädformer som är perfekt för dig. Andra webbplatser som erbjuder gratis anpassade former för Photoshop inkluderar form-Mani och FreshFreeStuff (se resurser). Med en anpassad form kommer också lägga till en massa detaljer i projektet eftersom de innehåller bark och blad.

• Bestämma var du vill placera ditt träd. Om du planerar att skapa en skog eller något liknande, kan du enkelt växla mellan flera former. Klicka på alternativet anpassad form på paletten verktyg och rulla ner tills du hittar trädet du tänker använda. Välj trädet färg inom anpassad form-menyn.

• Lägga till trädet i dokumentet genom att klicka och dra verktyget egen form från vänster till höger tills trädet är önskad storlek. Högerklicka på formlager och välj Blandningsalternativ. Välj skugga och använda standardalternativen. Detta ger en illusion av att trädet står ut, i sin tur att göra det mer realistiskt.