mynewspapers.net

Hur Rita söta valpar

Hur Rita söta valpar


Det finns inget sötare än en valp, men det kan vara svårt att skildra det på papper. Diskett öron, stora fötter och mjuk, luddig päls bidrar till att göra valpar så bedårande. Oavsett vilken hundras du vill rita, kommer valpar alltid se annorlunda ut än vuxna hundar, precis som barn ser olika ut från vuxna. Ett foto av en söt valp kan brytas ner till några enkla rader att göra ritningen lättare.

Instruktioner

• Rita en cirkel för huvudet. Det blir bara en riktlinje, så inte trycker för hårt med din penna. Skissa en lätt böjd lodrät linje genom din cirkel, och sedan en annan horisontellt. Detta är en riktlinje för ansiktet och anger där valpen är ute.

• Rita en oval precis under din cirkel, något överlappande det. Detta är kroppen. En horisontell oval representerar en hundvalp stående, medan en vertikal makes en det i sittande position.

• Rita två små, platta ovaler på vardera sidan av huvudet för att representera öronen. Tänk på att där valpen står inför kommer att påverka placeringen av öronen.

• Rita en annan liten cirkel inuti botten hälften av huvudet cirkeln. Upp i cirkeln ska sitta där dina två riktlinjer kors. Botten bör överlappa botten av huvudet. Detta kommer att hjälpa dig dra nosen.

• Rita näsan i slutet av nosen, vilket lämnar utrymme för munnen. Formen på näsan kommer att bero på vilken typ av valp, så titta på din referens foto.

• Rita ögon längs den horisontella linjen som kors, på vardera sidan av nosen. Igen, formen på ögonen beror på rasen av valp. Hålla ditt foto händig, men kom ihåg att i denna cartoon-stil ritning, ju större ögon är ju sötare valp kommer att vara.

• Rita fyra långa ovaler för benen, kommer från framsidan och baksidan av kroppen. Beroende på om valpen är stående eller sittande, kan en av dem döljas bakom de andra.

• Använd öron, ögon och nos för att rita formen på huvudet runt din cirkel. Fyll i detaljer som päls runt ansiktet, och mjuka luddiga öron. Även hundar inte har ögonbryn, kan konturlinjer runt ögonen hjälpa ger ett intryck av nyfikenhet.

• Fyll i tassar och tår i slutet av benen och svansen kommer från baksidan av ovala. Skissa vissa linjer runt kroppen för päls: desto suddigare bild kroppen, desto sötare valp.