mynewspapers.net

Hur Rita saker Under havet

Hur Rita saker Under havet


Havet är fullt av aktiva liv, som fisk, havssköldpaddor, sjöstjärnor och valar. Vid första anblicken, rita ett undervattens djur verkar svårt, men med lite övning, förväntar fantastiska resultat. Om använder en penna för att rita en cirkel, oval eller raka linjer låter lätt, sedan kan du rita saker under havet. Om ritningen är för ett barns sovrum vägg eller på akvarell papper att måla senare, stegen är desamma.

Instruktioner

• Placera en bit av ritning papper på en plan yta och pennor, Pennvässare och radergummi. Använd en 5B penna för att skissa konturerna av en sjöstjärna. Ett enkelt sätt att göra detta är genom att skapa en liten cirkel i mitten av papperet. Nu dra fem rader från centrum som ekrarna i ett hjul. Redogöra för fem raka linjer för att göra fett finger-stora armar. Med lite övning ser formen på stjärnan precis rätt. Lägga till små cirklar i olika storlekar över hela huden av sea star. Skugga i skuggorna med sidan av penna blir mörkare ett område. Använda radergummit tipset för att hålla små cirklar fri från för mycket skuggning. En färgad penna i ljusbrunt eller tan att avsluta utseendet.

• Rita en clown fisk på samma papper som havet stjärnan. Använd en vass 4B penna och sätta en långsträckt oval på papperet att representera kroppen. Lägg till en liten triangel som svansen, sedan göra en liten cirkel för där ögat ska gå. Små fenor på en clown fisk ligger i djup orange färg på fisken. Rita markeringarna på Clownfisken först, så att placera fenorna blir lätt. Fyll i mörkare nyanser av fisken med sidan av pennan eller använda en djupt orange nyans från färgade pennor. En svart penna kommer att göra den mörka kanten runt varje fin och svansen sticker verkligen ut. Lämna de vita områdena ensam för kontrast.

• Rita en havssköldpadda att slutföra underwater scenen. Använda vass 4B penna för att göra en oval för kroppen. För att få utseendet på skalet på denna sköldpadda, släpp den nedre delen av ovalen till skapa en sadel form. Gör en liten oval för huvudet och skapa en cirkel för ögat. Den främre fin är en lång cylinder form den rygg-fenan är en rektangel. Rita mönster på shell, fenor och huvud. Detta tar levande havssköldpaddan. Aquamarine blue och medelstora gröna färgade pennor ser bedövning.