mynewspapers.net

Hur Rita realistisk vargar

Hur Rita realistisk vargar


Vargar är majestätiska varelser, och rita en krävs kontinuerlig övning. Konstverk med vargar är mycket populär i indianska kulturen, liksom många andra. De är en symbol för styrka och motståndskraft. För de flesta början konstnärer är en varg tassar oftast den mest tuffaste att bemästra. Rita en realistisk varg är dock inte omöjligt. Med övning och lite av förtroende, kan någon artist behärska sin ritning förmåga, lära sig att rita realistisk vargar och förvandla det till en rolig hobby.

Instruktioner

• Rita riktlinje former--en cirkel för huvudet, ett torg i kroppen och en halv månen för bakpartiet. Halvmåne ska vara intill torget. Formerna som riktlinje bör ett litet avstånd från varandra.

• Anslut riktlinje formerna, rita linjer för att ansluta cirkel huvudet och fyrkantiga kroppen så att du kan utveckla halsen. Ta denna tid att lägga till en nos och skapa öron.

• Skapa riktlinjer för benen, hålla i åtanke vinkeln på vargar bakbenen. Börja de framben riktlinjerna högt upp i din kvadratisk form. Gör sedan tillbaka benen högt upp i formen halvmåne. Lägg lite ovaler för tassar.

• Radera några av dina riktlinjer, och börja till kontur huvud och kropp. Mjuka ut torget till mer av en oval form. Nu kan du börja lägga svansen och fortsätter att skapa mer konturer kring kroppen.

• Lägga till detalj i tassar. Minns tillbaka fötterna har fyra tår och framhovarna har fem tår plus dewclaws.

• Radera alla vänster över riktlinjer och börja arbeta på huvudet. Fyll i nosen och slutföra de mandelformade ögon. Rita i kinden fluff och lägga till ludd överallt kring kroppen och svansen.

• Färg din ritning, Använd ett spektrum av nyanser för en mer realistisk utseende. Avsluta med att lägga till eventuella kvarvarande funktioner.