mynewspapers.net

Hur Rita en Anime Boy skoluniform

Hur Rita en Anime Boy skoluniform


"gakuran" är en militärbaserad enhetlig för japanska pojkar i mitten och gymnasiet. Det är nästan lika känd i japansk animation (som kallas "anime") som sjömannen enhetliga för flickor, och består av marinblå eller svarta byxor och en hög krage jacka med guldknappar ner till centrum. Gakuran är oftast utan andra utsmyckning, vilket gör det relativt lätt att dra.

Instruktioner

• Skiss en pojkes figur i ljus penna linjer innan vi drar några kläder. Gör honom relativt stillastående, står med armarna på hans sidor, för ditt första försök. Detta kommer att minska behovet av att rita rynkor i hans kläder.

• Rita gakuran byxor lätt över siffran utan att radera något. Gakuran byxor är liknande klä byxor, raksträckan med ett veck ner på framsidan. Fållen stannar vid ankeln. Observera där din figur pose kommer att skapa rynkor i tyget. Till exempel om sitt knä är böjd, startar veck bakom knät. Satte på byxor och posera framför en spegel om du vill se till att.

• Rita gakuran jackan så att den hamnar under midjan, halvvägs ner i bäckenet. Rita tjocka, raka linjer för att Visa materialet är stel. Hålla ärmslut strax under handleden och kragen hög och rak med en vit kant på kanten. Rita fem runda, guld knappar, jämnt fördelade, horisontellt ner bröstet. Rita två fickor, en på varje höft.

• Designa en logotyp för den imaginära skolan din anime pojke går till om du vill försöka illustrera detaljer. Sätt denna logotyp på hans guld knappar och en pin på hans gakuran krage (detta stift kan vara speciella, också visar hans klass och år).

• Rita sneakers eller loafers på din figur fötter om du vill vara realistiska, men andra skodon kan prövas för skojs skull. Försök att rita stövlar förrän du få lite erfarenhet. De ändrar lekmanna av tyget och ger dig många rynkor och skuggor för att ta itu med.

• När du är nöjd med hur din gakuran ser ut, rita över de slutliga penna linjerna i bläck. Vänta tills bläcket torka och sedan radera synliga penna linjer.