mynewspapers.net

Hur rensa öron från ett flygplan

Hur rensa öron från ett flygplan


Som flygplanet du på tar bort rubriken mot din destination, höjd ökar och gör lufttrycket. Ökningen av lufttrycket kan orsaka dina öron att känna att de är igensatt eller full av luft. Detta kan leda till tillfälliga problem med hörsel, huvudvärk och en överbelastade känsla i öronen. Medan det hjälper till att vidta förebyggande åtgärder för att hålla dina öron från igensättning, finns det åtgärder du kan vidta för att ta itu med frågan så att du inte behöver utstå igensatt öron hela flygningen.

Instruktioner

• Ta en nasala avsvällande enligt anvisningarna på förpackningen. Nasala avsvällande lindrar det täppt känsla från öronen som inträffar när lufttrycket i kabinen ändras.

• Tugga tuggummi, startar innan flygplanet lyfter. Se till att tugga ständigt under start och landning.

• Gäspning att lindra igensatt öron. Även om du inte har riktigt gäspa, pop öronen en falsk, simulerade gäspning försiktigt och avlasta.

• Anslut din näsa genom att nypa näsborrarna tillsammans med pekfingret och tummen då andas in genom munnen och sedan stänga munnen. Tryck försiktigt luft in i näsborrarna som om du försöker att andas ut genom näsan. Detta kommer att rensa öronen men måste göras försiktigt, inte med kraft.