mynewspapers.net

Hur rengör jag vatten märken från mina köksluckor?Åh, varumärket fruktade vitt vatten fläckar på trä skåp--vad en mardröm, eller så vi har hört. Traditionellt har det varit tänkt att fordonsreparationslackering var nödvändigt för trä skåp med vatten märken, men det finns effektiva metoder för att avlägsna vatten märken. De kan tas bort med rätt strategi, material och program.

Polska vattenfläckar bort

En snabb och enkel fix för många skåp med vattenfläckar är ett program av pasta vax som Brimax klistra in vax, en blandning av bivax, carnauba och petroleum eller Harrell's Jecowax bivax smälter. Med en ren trasa, applicera klistra in vax enligt anvisningarna och torka sedan skåp ytan för att rengöra och glans. Ett annat bra alternativ är Homax Jasco vit Ring Remover, som kommer packat med en handduk för att tillämpa fläckborttagningsmedel och fungerar bra på många vattenfläckar.

Hemgjord vatten fläckborttagningsmedel

Ta bort vatten märken från ditt skåp med en hemmagjord lösning, kombinera 1 msk majonnäs med 1 eller 2 teskedar av vedaska och blanda väl. Med en ren trasa, massera blandningen över vatten märken. För omfattande vatten färgning, sprida blandningen för att täcka vattenfläckar och lämna för en till två timmar. Med en ren trasa, torka området rent och sedan polera. För envis vatten märken, massera blandningen på ytan medan uppvärmning området med en fön. En annan snabb hemgjord fix som ofta fungerar på skåp med vattenfläckar åstadkoms med en bomullstrasa och strykjärn. Placera en mjuk, ren trasa över vatten fläcken och kort röra trasan med ett varmt strykjärn. Lyft den duk för att kontrollera området fläcken och upprepa programmet värme tills fläcken försvinner.

Envis vatten märken

Om du har försökt att ta bort vattenfläckar från dina köksluckor bara för att finna att varumärkena är blekta men fortfarande synliga, prova en taktik som kan användas på skåp utan en shellac finish. Med en 100 procent bomullstrasa, torka fläcken snabbt i en touch-and-go mode med denaturerad alkohol. Denna process måste göras noggrant och avslutade med en trasa som är fuktig men inte mättad med denaturerad alkohol. Passera trasan snabbt över vatten fläcken flera gånger rikta dina slag mot träfibrerna i ett försök att avdunsta fukt medan skåp finish intakt. När märkena är borta, buff området med en vax polish att återvända en glöd till ditt kök skåp.