mynewspapers.net

Hur platsen Spray Thistle med glyfosat

Hur platsen Spray Thistle med glyfosat


Tistel är en gemensam gräsmatta och trädgård olägenheter vad gör tistel särskilt problematiskt är att det är oerhört svårt att bli av med. En husägare kan försöka dra ogräs, men dess törnen och djup, intrikata rotsystem förhindra mekanisk borttagning metoder från att arbeta. Det bästa sättet att bli av med tistel är genom en kemisk tillämpning av glyfosat.

Instruktioner

• Häll rätt mängd av glyfosat och vatten i 2-gallon tank hand sprutan. Etiketten på glyfosat kommer att berätta hur mycket kemiska att använda. Doseringen är vanligtvis 59.1 ml. av glyfosat per gallon vatten. Sätta upp på sprutan och ge den en mild skaka att säkerställa kemiskt och vatten blanda ordentligt.

• Testa spray mönstret av munstycket se till att den kemiska blandningen kommer ut på den korrekta kursen. Sprayen ska vara "fan-like," som garanterar att blandningen inte kommer att glida eller DROPP på andra växter. Gör testet i ett område där du inte bryr dig om växterna dör.

• Spraya thistle. Sikta på stjälken av anläggningen och bara päls det. Överdriven sprutning kommer att orsaka DROPP och önskvärt växtliv kan dö.