mynewspapers.net

Hur platsen Recarded Star Wars figurer

Hur platsen Recarded Star Wars figurer


Actionfigurer, särskilt namn märke och mycket collectable vintage actionfigurer som de från Star Wars genren, kommer ofta packat eller recarded för att säljas vidare. Även att placera de vintage actionfigurer tillsammans med kartong stöd som ursprungligen fodrad leksakernas förpackningar inuti ett nytt paket hjälper till att skydda actionfigur och skapar en mer visuellt tilltalande display, en åtgärd figur i det är ursprungligen förpackningar är vanligtvis mycket mer värdefullt. För en samlare, kan att kunna upptäcka en leksak som har recarded eller omförpackning vara ekonomiskt fördelaktigt.

Instruktioner

• Kontrollera för bitar av tejp hålla någon del av den action figur förpackning tillsammans. Den bubbla som håller actionfigur, några vapen eller tillbehör eller själva plastförpackningar behållaren hålls ihop av lim om det inte har varit recarded. Om det var recarded, används den person som återförslutas action figur förpackningen sannolikt tejp.

• Leta efter fingeravtryck inuti tydliga bubblor eller förpackning. Detta antyder en actionfigur var hanteras och packat.

• Leta efter bubblor under sömmar och kanter av bubblan håller actionfigur eller tillbehör på plats på kartong stöd. Om actionfigur var recarded, kan det finnas några kvardröjande bubblor från bandet.

• Hålla upp förpackningen och utvärdera om bubblorna hålla actionfigur och tillbehör är i rätt position. Om bubblan var placerad crookedly, ojämnt eller udda vinkel, skulle detta tyda på att det har varit recarded. När en bubbla är tejpade och ersättas på kartongen, skulle ta bort det skada papp bakningen. Därför, om en person ersätts med bubblan i ett felaktigt läge de kan inte har velat riskera skadar papp genom att ta bort och förmedla det.

• Kontrollera för tårar eller skrubbsår i papp som skulle tyda på någon placerade band ner och sedan tagit bort den.

• Utvärdera förpackning så att se om det är skräddarsydd till konkret siffra eller om det är en generisk block som skulle passa över många olika actionfigurer av varierande former och storlekar. Förpackning fall säljs som är utformade för att passa över de flesta actionfigurer, därför om höljet ser skräddarsydda till siffran viss åtgärd, är det ett tecken på att det inte har varit recarded.