mynewspapers.net

Hur platsen normala barns fysiska utveckling

Hur platsen normala barns fysiska utveckling


Du kanske inte inser hur snabbt barn växa tills du har egna barn eller runt barn regelbundna. Barn nå vissa milstolpar under normala, fysiska barns utveckling, och de växer snabbt, så det är viktigt att uppmärksamma några viktiga faktorer för att säkerställa normal fysisk tillväxt.

Instruktioner

• Boka en tid med en barnläkare, husläkare eller andra barn specialist. Gör en lista med frågor och funderingar du har innan utnämningen och ta dem med dig.

• Be läkaren för åldersanpassad scheman, checklistor eller annan information som du kan hänvisa till om de aktuella och kommande etapper av fysiska utveckling du vill veta om; oftast barnet kommer vägs och mäts vid utnämningen, och denna information beräknas på en percentil tillväxt och vikt diagram som pekar på var ditt barn är jämförelsevis. Be för läkaren att förklara denna tillväxt diagram för dig.

• Bry dig endast med ditt barns fysiska utveckling. aldrig jämföra honom med en annan eftersom alla barn utvecklas i olika takt.

• Läs ackrediterade böcker eller artiklar om normal, fysiska barns utveckling som de skriven av den amerikanska Academy Pedicatrics (ofta tillgängligt för utcheckning på biblioteket) eller besök deras webbplats (se resurserna nedan).

• Besöka ditt barns läkare regelbundet. Schemalägga avtalade tider vid den rekommenderade tiden för fysiska kontroller, och inte vara rädd för att ringa till deras kontor om ett problem dyker upp innan dess.