mynewspapers.net

Hur platsen falska Lacoste tröjor

Hur platsen falska Lacoste tröjor


Lacoste tröjor, med den söta lilla alligatorn, hade sin storhetstid på 1980-talet, men de är fortfarande bärs idag av dem som fortsätter att omfamna den preppy look. Som ser, kan dock vara cheapened av en fake Lacoste tröja. Om du funderar på att köpa en äkta Lacoste tröja eller undrar om den där töntiga killen bredvid dig är klädd i en, några tips hjälper plats du en fake Lacoste tröja en mil, eller golfbana, bort.

Instruktioner

• Kolla in alligator. Det enklaste sättet att upptäcka en fake Lacoste är genom little alligator. Den lilla killen kommer alltid vara på vänster sida av tröja, om bröstet nivå. Han kommer att säkras till koftan prydligt, med inga lösa trådar eller puckering. Han kommer alltid vänd bort centrum av tröjan. Också bekanta dig med hans utseende. Han är grön och sport och öppen mun med en svans böjda över hans kropp.

• Titta på insidan tag. Några Lacoste tröjor kan saknas little alligator, i vilket fall kan du titta på etiketten. Ja, folk kan försöka sy falska tags på tröjan, men du kan tala detta utförande. Etiketten, som alligator, ska vara säkrade ordentligt med inga lösa trådar eller puckering. Kontrollera också att tråden att säkra etiketten inte är några konstiga färg, som ljusa orange. Lacoste skulle aldrig göra det.

• Känna materialet. Lacoste tröjor ska vara slät, mjuk och av en tjock, kvalitet sticka. De kan vara tillverkade av bomull, akryl eller ett trä blandning men aldrig kommer att innehålla en kliande, scratchy ull.

• Skanna fina detaljer. Många Lacoste tröjor är hals, men de alltid rakar inte för att vara. Detaljer för att vara på jakt efter inkluderar kvalitet sömmar runt hals, ärmslut och midja område. Se om knapparna är billigt som ser eller sydda på dåligt. Även jakt efter galna färger eller mönster. Argyles och ränder är vanliga med Lacoste. Prickar och blommor är inte.