mynewspapers.net

Hur platsen en kurtisör

Hur platsen en kurtisör


Det finns ingen hård-och fasta sätt att berätta om din man är otrogen mot dig, men det finns ett antal tecken som kan tyda på att det kan finnas ett problem. Medan inga av dessa tecken är 100 procent korrekt, om du ser en samling av dem på kort tid kan du be din man att förklara dem. Detta är inte något att ta lätt, så se till att du prata med din man i stället för att bara anta att han flörtiga.

Instruktioner

• Leta efter förändringar i hisl utseende. Philanderers börjar ofta tar mer stolta över hur de ser ut, justera håret mer specifikt, samordna sina kläder och gå till gymmet. Detta betyder naturligtvis absolut han är otrogen, som han kunde har just beslutat att ändra hur han ser ut.

• Titta för att se om han spenderar mer tid ur huset. Ursäkter är mer övertid och arbetsrelaterade saker eller en ny hobby. Återigen, detta är inte nödvändigtvis en absolut tecken på att du är gift med en kurtisör. Han kan vara legitimt att arbeta hårdare eller faktiskt bedriver sin nya hobby.

• Bedöma hur bifogade han är till sin mobiltelefon. En kurtisör har vanligtvis sin mobiltelefon i fickan eller nära honom hela tiden. Han måste ha det nära till hands ifall hans flickvän samtal så att någon annan inte svara.

• Justera schemat vara mindre förutsägbar. Kom hem för lunch, komma tillbaka hem ett par minuter eller så efter att ha bara kvar att springa ärenden och allmänhet göra det så att det finns färre tillfällen när han kan garantera att du inte är på plats. Detta skapar en situation där du är mer sannolikt att fånga honom om han flörtiga.

• Be honom. Endast göra detta om du har en stor mängd bevis som tyder på han flörtiga. Annars, du kan stöta bort honom om du har fel, vilket skapar nya problem i ditt äktenskap.