mynewspapers.net

Hur platsen en Knockoff Chanel handväska

Hur platsen en Knockoff Chanel handväska


Chanel är en Paris modehus som grundades 1909 av Coco Chanel. Idag är Chanel erkänt som en av de mest eleganta och stilfulla namnen i modevärlden. Varumärket Chanel är eftertraktade för sin hög-couture smycken, skor, accessoarer och dofter. Som med andra high-end märken, har detta lett till översvämmade marknadsplats för fake Chanel varor, inklusive Chanel handväskor. Genom att lära hur platsen de kontrollampa tecken på knock-off Chanel handväskor, kommer du att kunna köpa en äkta Chanel handväskan med förtroende.

Instruktioner

• Hitta serienumret på insidan av Chanel väskan. Räkna siffrorna i serienumret, som är antingen sju eller åtta siffror på en äkta Chanel handväskan. Kontrollera serienumret också matchar äkthet kort som kommer med Chanel handväskan.

• Studera Chanel logotypen på Chanel handväskan. På äkta Chanel handväskor, bör längst till höger C i logotypen överlappa upp i vänster C. Längst till vänster C i logotypen bör överlappa botten av rätt C.

• Undersök maskinvaran på Chanel väskan. Hårdvara och metall logotyp på äkta Chanel väskor matchar alltid varandra.

• Läs etiketten som visar en lista över de material som används för att göra Chanel väskan. Knock-off Chanel väskor är tillverkade av lammskinn, medan äkta Chanel väskor använder endast kalvskinn.

• Kontrollera äkthet kort som kommer med Chanel väskan. De kort som kommer med en äkta Chanel handväskan är aldrig laminerade, och är svart med guldbokstäver och trim. På falska Chanel väskor blir ofta det stavfel i äkthet kort.

• Titta på bakfickan Chanel handväska. Knock-off Chanel handväskor har större fickor än äkta Chanel handväskor.

• Kontrollera insidan med lock av Chanel handväska, som bör vara släta och rynkor gratis. Insidan med lock av knock-off Chanel handväskor rynka ofta och är skrynkligt.