mynewspapers.net

Hur platsen en falsk New York-IDEleverna köpa eller skapa falska identitetshandlingar (körkort) så att de kan köpa alkohol och cigaretter eller komma in i klubbarna. Med hjälp av en falsk ID är olagligt. Alla som missvisande bild av hans identitet eller manipulerar hans identitetskort kan åtalas för förfalskning eller imitation, vilket kunde leda till £325 böter och ett maximistraff på sju år i fängelse. Om du behöver identifiera om ett ID är falska eller inte, det kan ta lite tid men det kan göras.

Instruktioner

• Håll ID. Jämföra fotografiet till den person som visar du ID. Det kommer att dokumentera sin ögonfärg, höjd och födelsedatum till höger om bilden (som är längst till vänster på kortet). Se till att hans ögon färg, höjd och ålder match. Om bilden själv visar inkonsekvenser, såsom i hårfärg längd eller vikt, fråga hur länge sedan det togs.

• Kontrollera kortets magnetremsa, som är högst upp på baksidan av ID. Kör det genom en ID maskin, om du har en; se om det fungerar och om informationen matchar upp. Leta efter upphöjda kanter runt bilden, bubblor på omslaget eller peeling runt kanterna, vilket kan tyda på en falsk. Repa hologrammet på framsidan av ID som ska se till att det inte flagna. Se till att allt på licensen stavas rätt. Inspektera den ID bakgrund och gränser för Överstrålning. (Också kontrollera utgångsdatum; it det har gått ut, det är inte längre en rättslig form för ID.)

• Ställa frågor, på ett vänligt sätt, av personen som gett dig ID. Om du verkar vänliga, är hon mer sannolikt att glida. Titta på födelsedatumet på ID och fråga henne vad hon är tecken. Be för hennes adress. hon borde veta det utantill. Om en initial för mellannamn är på ID, fråga henne vad det står för. Om hon är med en vän, be vännen berätta hennes namn.

• Be om en andra form av ID. De flesta människor bär mer än ett formulär, inklusive kreditkort eller student-ID: N. Var och en av dessa kort ska ha samma namn på den. vissa kan ha foton du kan använda för jämförelse. Om han tar ut sin plånbok, hålla ett öga på den för att se till att det finns inga andra ID i det, som anger att en i handen kan vara en bluff. Om han inte har en annan form av ID, be honom om hans signatur, som du sedan kan jämföra med den på-ID (som finns under bilden).