mynewspapers.net

Hur platsen en falsk Mulberry väska

Hur platsen en falsk Mulberry väska


Ofta säljs på stora auktionssajter och oäkta online skyltfönster, kan fake Mulberry Väskor vara svåra att upptäcka. Mulberry är en brittisk tillverkare av designade handväskor, hem varor och andra tillbehör. Deras tote påsar betraktas som lyx mode objekt som fetch ett högt pris när köpt retail i nytt och oanvänt skick. På grund av hög efterfrågan på äkta Mulberry Väskor finns det en blomstrande marknad för oäkta handväskor och knock-off backar.

Instruktioner

• Känn väskans läder. Äkta Mulberry Väskor görs med en tunn antiqued läder som känns mjuk och slitna. Förfalskningar är tillverkade av en tuff, kornig läder som inte flex.

• Leta efter veck i läder. Vintage läder av en äkta Mulberry är flexibelt och har inte veck eller vika permanent som stela lädret på falska väskor.

• Öppna påsen och leta efter en sydda "Made In" etikett på insidan foder. Äkta Mulberry Väskor tillverkas bland annat England, Turkiet och Kina. Förfalskningar kan inte ha en etikett alls.

• Leta upp liten mässing skivan, graverad med den plånboken unikt serienummer, på innerfickan. Förfalskningar har inte en seriell skiva.

• Identifiera Mulberry logotypen, en liten graverad träd, på mässing låsning maskinvara ther väska. Förfalskningar kommer att saknas denna logotyp eller har en graverad "M" i dess ställe.