mynewspapers.net

Hur platsen en falsk Hermes Birkin väska

Hur platsen en falsk Hermes Birkin väska


Birkin väska, designad av ett företag som har blivit en modeikon, Hermes, debuterade på 1960-talet. Påsen fått namn och inspiration från en brittisk modell, Jane Birkin. Köpa väskan kan ofta kosta mer än det typiska £3.900 detaljhandelspriset. Köpare kvar ibland på en väntelista i år. Exklusivitet och höga kostnader för påsen, har många förfalskningar översvämmat marknaden. Vissa knock-offs kan likna den äkta varan. Jämföra en autentisk och en falsk sida-vid-sida är det enklaste sättet att fastställa äktheten. Bilder av faktiska Birkins kan vara till hjälp.

Instruktioner

• Forskning Birkins genom bilder online, kataloger eller genom att observera ett bekräftat äkta Birkin. Detta kommer att bekanta dig med det utseende, känsla och även lukten av en äkta väska och göra det lättare att urskilja förfalskningar.

• Kontrollera integriteten och allmänna form av påsen. En äkta Birkin kommer att ha skarpa, rena linjer och veck medan en falsk kommer utbuktningar och visas inte knottrig runt kanterna.

• Kontrollera foder på insidan av väskan. Kvalitet påsar, som Hermes Birkin, kommer att ha rena sömmar utan slitna kanter, lös sömmar eller utstickande bitar av tråd.

• Forskning Hermes stämpel som är närvarande på Birkin väska. Jämför med påsen du försöker identifiera som falska eller äkta. Stämpeln, bör om äkta, vara tydligt läsbara medan en falsk visas sjaskiga, fläckig eller oklart.

• Forskning bokstäver på hårdvaran i Hermes Birkin och se dina resultat till bokstäver på hårdvaran i väskan i fråga. En äkta Hermes ser ömtåliga och intrikat men tydligt. En falsk gravyr kommer att ha en mer utmejslade utseende med större bokstäver och typsnitt.

• Kontrollera alla stavningen på alla tryckningar på påsen, inklusive Taggar, gravyrer eller frimärken. Var noga med att orden och varumärken är stavat korrekt. Exempelvis bör "Hermes" inte stavas annorlunda. Ett annat exempel skulle vara om "Birkin" var stavas "Berkin", som skulle vara en giveaway att påsen är fejk.

• Undersöka det inre utklippt av remmen på väskan och jämför med din forskning. Sömmen på en Hermes kommer att vara ren och även medan en falsk blir grov och nött.