mynewspapers.net

Hur platsen en falsk Burberry plånbok

Hur platsen en falsk Burberry plånbok


Burberry är ett brittiskt företag som grundades 1856 av Thomas Burberry. Den ursprungliga platsen för butiken var i Hampshire, England. Under loppet av några år, företag började växa, fler Burberry butiker öppnas och varumärket började har en karakteristisk stil. Denna signaturstil är Burberrys rutigt mönster, ofta observeras på Burberry plånböcker. Dessa plånböcker är hög kvalitet och tillverkade med material som twill duk, läder och nylon. Upptäcka falska Burberry plånbok, måste du bli bekant med utformningen av verkliga Burberry plånböcker.

Instruktioner

• Bekanta dig med utformningen av Burberry plånböcker. De har ofta en karakteristisk rutigt mönster i grått, vitt och svart, eller svart, röd, vit och tan. Du kan hitta exempel på detta mönster på Burberry webbplats eller i en Burberry butik.

• Överväga var du köpt din Burberry plånbok. Gatuförsäljare inte har rätt för att sälja Burberry plånböcker, så om du köpt en på gatan, det är en bluff. Du kan köpa riktiga plånböcker på en Burberry butik eller Burberry online butik.

• Kontrollera stygnen i plånboken. Om stygnen är ojämn eller designen är ojämn, har du upptäckt en fake Burberry plånbok.

• Titta på interiören i plånboken. Burberry plånbok har hög kvalitet interiörer och vanligtvis använder duk eller satin. Om slemhinnan i plånboken visas grova eller inte sydda väl, då är plånboken troligen falska. Slemhinnan i Burberry plånböcker ofta har också Burberry logotypen. Om det finns ingen logotyp på insidan av plånboken, är det sannolikt en knock-off.

• Undersök Burberry logotypen på utsidan av plånboken. Äkta Burberry logotyper antingen bestå av namnet "Burberry" eller uttrycket "Burberry etablerade 1856." En falsk logotyp har namnet "Burberry" stavat felaktigt eller har fel året etableringsrätt.