mynewspapers.net

Hur platsen en falsk Burberry halsduk

Hur platsen en falsk Burberry halsduk


När shopping för det berömda Burberry rutigt, vill du vara säker på att du köper en äkta halsduk och inte luras av en imitation. Även om falska Burberry halsdukar är svårare att upptäcka än andra oäkta designer varor, finns det några viktiga saker att titta efter när du söker efter den äkta varan. Informationen i denna artikel kommer att guida dig att vara en smart och kunniga Burberry shopper.

Instruktioner

• Läs etiketten. Om etiketten säger "made in Kina", är det en bluff. Burberry är en produkt av London och tillverkas i London.

• Undersök mönstret. Äkta Burberry halsdukar är perfekt symmetriska från ena änden till den andra. Till exempel på den klassiska Nova Check designen körs tunna, röda linjen i mitten av alla blå rader.

• Titta på logotypen. Bokstäverna logotyp "Burberry" är viktigt att produkten är äkta. En äkta BURBERRY logotyp använder enbart versaler. Det stavas B-U-R-B-E-R-R-Y, inte B-U-R-B-U-R-Y eller B-U-R-B-E-R-Y. Dessutom bör benet av Rs likna en cykel cykelställ snarare än en raka ben.

• Undersök symbolen. Om halsduken sport "Ridsport Knight" symbolen, bör både hästen och ryttaren enkelt definieras. De flesta imitation symboler producera en bild som lätt inte kan fastställas.