mynewspapers.net

Hur passar nya Köksblandare

Hur passar nya Köksblandare


Ingenting granar upp en diskbänk mindre dyrt och med så lite ansträngning som att installera nya kranar. Kök kranar finns i många olika stilar och kan köpas från någon hårdvara eller hem förbättring butik. När de gamla kranarna har tagits bort, skall nya kranar vara monterad på diskbänken upp säkerställa bekymmersfri drift under många år. Montera de nya kranarna är ett arbete som är enkelt och tar bara några minuter.

Instruktioner

• Skrapa diskhon toppen där gammalt kranar togs bort med en spackel. Ta bort stora bitar av gamla rörmokare kitt och andra stora partiklar som kan ha fastnat på ytan.

• Torka handfat övre yta med en butik trasa och lacknafta att grundligt rengöra området.

• Tillämpa en ring av rörmokare spackel runt kanterna på tap öppningarna i diskhon toppen. Även om anvisningarna på de nya kranarna påstå att det behövs ingen rörmokare kitt, skadar det inte för att tillämpa kitt för extra skydd.

• Ställ in kranen stjälkar i hålen i diskhon toppen försiktigt så du inte tränga undan rörmokare kitt. Ställa in klappen på plats och se till att de är raka.

• Fäst kranen nötter att den gängade delen av de kranar som sticka genom botten av diskhon bassängen. Dra åt muttrarna.

• Kontrollera kranarna ovanpå diskbänken för att se till att de inte blivit feljusterade ställning. Fullt ut dra åt muttrarna under diskbänken med en bassäng skiftnyckel. Fortsätt med att göra ordentlig VVS anslutningarna till kranarna.