mynewspapers.net

Hur överföra musik till min iPhone utan iTunes

Hur överföra musik till min iPhone utan iTunes


För iPhone-användare som är trött på att använda iTunes för att synkronisera filer från datorn till iPhone, finns det andra program tillgängliga. Många program som påstår sig kunna överföra musik från en dator till en iPhone utan att använda iTunes kräver faktiskt fortfarande att iTunes är installerat på datorn. Men CopyTrans Manager, musik till iPhone 3GS och PhoneView kommer alla tillåter användare att överföra musik från datorn till en iPhone enheten utan att använda iTunes alls.

Instruktioner

• Ladda ner CopyTrans Manager och extrahera programfilerna. Det finns ingen installation behövs. Springa CopyTrans direktör och dra och släpp låtar från datorn till den CopyTrans Manager låtlistan på huvudprogrammet skärmen. Eller klicka på "Lägg till spår" från huvudprogrammet skärmen, Välj spår att lägga till och klicka på "Öppna" för att lägga till musik till iPhone.

• Ladda ned och installera musik till iPhone 3GS. Programmet erbjuds som en gratis begränsad testversion. Köra musik till iPhone 3GS och ansluta iPhone till datorn. Programmet kommer att automatiskt erkänna iPhone och Visa det i listan iPhone. Öppna biblioteket på iPhone där filer kommer att importeras till. Klicka på "File", välj "Lägg till filer till lista" och välj sedan filerna från datorn till iPhone.

• Hämta och installera PhoneView. Anslut iPhone till datorn med en USB-kabel. Stäng iTunes om det startas automatiskt, då springa PhoneView. Klicka på knappen "Kopiera till iPhone" överst i programfönstret att starta filen väljaren. Välj en eller flera filer eller mappar och klicka sedan på knappen "Select". De markerade filerna kopieras till iPhone till den mapp som är markerad. Filer kan också överföras till iPhone genom att dra och släppa dem direkt från datorn och in i PhoneView webbläsaren.