mynewspapers.net

Hur öppna filtillägget hpk

Hur öppna filtillägget hpk


Den .hpk arkivera utsträckande är associerad med HPack, ett arkiv och komprimering verktyg. Ett arkivverktyg komprimerar flera filer till ett enda arkiv som tar upp mindre utrymme för lättare transport och lagring. Verktyget kan öppna arkivet för att återställa filer till originalformatet. HPack är plattformsoberoende, vilket innebär att den kan köras på valfri plattform. HPack nytta är inaktuell från och med 2010, så det bör användas endast för att öppna gamla arkiv. För att komprimera nya filer och skapa arkiv, använda en nyare nytta.

Instruktioner

• Dubbelklicka på filen med filtillägget .hpk. Ditt operativsystem bör öppna arkivet. Om inte, gå vidare till nästa steg.

• Högerklicka på filen .hpk och välj "HPack" från menyn "Öppna med" att öppna filen med HPack. Om HPack inte finns i listan, gå vidare till nästa steg.

• Öppna .hpk filen med ett annat arkivering verktyg som WinZIP, WinRAR eller arkiveringsverktyg. WinZip och WinRAR för Windows kan köpas och laddas ner online, medan Arkiv Utility ingår i OS X för Mac. Dessa program kan öppna de flesta filtyper. Om du vill öppna filen med någon nytta, högerklicka på filen .hpk och välj namnet på programmet från menyn "Öppna med".