mynewspapers.net

Hur öppna ett MSN-e-postkonto

Hur öppna ett MSN-e-postkonto


Microsoft erbjuder gratis e-post till alla som registrerar genom sin MSN tjänst. Den e-postadressen kan du registrera ett användarnamn som gör att du kan komma åt ditt e-postkonto från en dator eller en telefon med en Internetanslutning. MSN har ett gränssnitt som gör att du kan sortera e-postmeddelanden och anpassa flera alternativ för att passa dig.

Instruktioner

• Komma åt webbsidan MSN konto skapas. Från skrivbordet, öppna din webbläsare att välja och navigera till den MSN e-post konto tecknet upp sida.

• Ange informationen som krävs för att skapa ett konto. Vid konto tecken upp sida måste du ange information för att få din e-postadress, börjar med den e-postadress önskas. Ange ett namn och din e-postadress kommer att skapas som namnet du angav @msn.com för användning. Ett lösenord måste sedan skapas för att tillåta åtkomst till kontot. Ange ett lösenord som är minst sex tecken och lösenordet för att verifiera att det är rätt.

• Skapa en hemlig fråga och ett svar. Välj en fråga från droppa-ned menyn och svara på frågan i fältet som följer. Detta gör att du kan återställa lösenordet med rätt svar på hemliga frågan om du glömmer ditt lösenord. Dessutom en alternativ e-postadress kan anges för samma ändamål, men detta är helt frivilligt. Ange i texten som visas i bilden längst ned på sidan och klicka på "Fortsätt".

• Lämna personlig information. För att skapa ditt konto, kommer du att behöva lämna personlig information. Denna information inkluderar ditt namn, födelsedatum, kön, jobbinformation, civilstånd, land, stat, postnummer och tidszon. Efter fylla i fälten med dina uppgifter, klicka på knappen "Fortsätt" längst ned på sidan.

• Läs och erkänna de MSN avtal. Läs tjänstavtalet MSN och sekretesspolicyn för Microsoft online. Vid behandlingen, om du accepterar villkoren i avtalet, skriv din e-postadress i rutan som tillhandahålls och klicka på "Jag accepterar"-knappen längst ned på skärmen. Klicka på "Fortsätt" och du kommer att komma till ditt nyskapade konto med MSN.