mynewspapers.net

Hur öppna ett företagskonto med dålig kredit

Hur öppna ett företagskonto med dålig kredit


Öppna ett bankkonto för företag med mindre än stellar kredit är lättare än det en gång var. Även om din dåliga krediter omfattar rapporteras till ChexSystems för att skriva dåliga kontroller, är oddsen fortfarande i din favör för att öppna ett konto. Bästa insatser är att vara ärlig, noggrann forskning och gå vidare.

Instruktioner

• Ta med ditt företag. Genom att registrera ditt företag får du ett skattenummer som kan användas för att öppna ett bankkonto. Det tar bort tillgångar från din personliga konton och skyddar dem från borgenärerna. När du öppnar ett konto, kräver alla banker ett skattenummer att följa federala föreskrifter.

• Kontakt banker som öppnar företagskonton för människor med dålig kredit. Ring och be att få tala med bankdirektör. Förklara din dåliga-kredit situation och omständigheterna kring den. Några exempel på banker som öppnar högrisk företagskonton är Bank of America, SunTrust och Wells Fargo. Tillämpas i person eller online för att få en omedelbar svar.

• Besök din lokala credit union. Fråga om att öppna ett konto. Kreditföreningar är mindre benägna att använda check kontroll system och kredit rapporter. Således, de flesta är villiga att arbeta med bad-kredit situationer. Ställa sina krav, fylla i en ansökan och vänta på din status.

• Öppna ett sparkonto. De flesta banker låta kunderna öppna sparkonton med mindre än perfekt kredit. Det är möjligt att öppna ett sparkonto som fungerar som ett konto. Efter att en positiv kontostatus, be om att öppna ett konto.

• Shoppa runt. Ring olika banker och be om att öppna ett bankkonto. Besök grenen där din personliga konton hålls. Be om att öppna ett konto baserat på din förmåga att upprätthålla en viss balans. Löfte om företagets tillgångar som säkerhet. Tala till bankdirektör och förklara din situation.